www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DARBEDEN DERS ÇIKARMALIYIZ

DARBEDEN DERS ÇIKARMALIYIZ

Darbe girişimini ve sonrasında yaşananları değerlendiren Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, "Türkiye yaşadığı akıl almaz darbe fiyaskosundan elbette derslerini alacaktır."dedi.

Ülkemizde son politik gelişmeleri değerlendiren Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, "Devletin imkanları ile beslenen sivil toplum maskeli bir ihtilal partisinin nasıl fark edilemediği, bugünün sorusu olduğu gibi, geleceğin de sorusu olmaya devam edecektir."dedi.

BATININ ÇEVİRDİĞİ FIRILDAKLAR BİTMEZ

Çil, darbe girişimini ve sonrasını değerlendirdiği yazılı açıklamasında şu sözler yer verdi.  ?Aradığımı onda buldum." Bizim düşünüp te yapamadıklarımızı yapıyorlar işte?? ?Onlar hakkında eleştiri yapmayın? Ümmeti bölmeyin? diyenler şimdi ne diyecekler acaba? Batının Türk Milletine karşı tarihten gelen bir düşmanlığı vardır. Kimse bu düşmanlığın biteceğini zannetmesin. Batının bize karşı çevirdiği fırıldakların sayısı da bitmez. Biz ?su uyur düşman uyumaz ? sözünü hiç aklımızdan çıkarmamalıyız.Her gün şehitlerin geldiği bir memlekette yaşıyoruz..Hamasi nutuklara gerek yok..Aslında sözünde bittiği yerdeyiz.BOP un mimarları bundan sonra terör örgütlerine daha çok destek vereceklerdir.Onları azdırmanın her türlüsünü deneyeceklerdir.Hükümetin birinci görevi halkın her türlü can ve mal güvenliğini sağlamak olduğuna göre en ciddi şekilde ,güçlü ve uyanık olarak karşı koymayı bilmeli, sorumluluklarını yerine getirmelidir.Sadece üzüntüleri beyan etmek yetmez. Herkes işini, üzerine düşeni yapsın. Bundan sonra şeytanın bile aklına gelmeyen tuzaklarla karşı karşıya kalabiliriz. İnanıyorum ki Türk Milleti her türlü oyunu bozmaya muktedirdir. Oyunu bozmanın yolu; akleden, düşünen ve sorgulayan bir toplum olmaktan geçer."

HAİN PLANLARI BOŞA ÇIKARMA ZAMANI

"Millet Partisi, başından beri demokrasi düşmanları ile mücadele etmiş, ne kadar diktatör taslağı varsa hepsinin karşısında olmuştur."diyen Çil, "Fikirlerimiz ne kadar ayrı olursa olsun demokratik hükümetlerin yanında olmak gerektiğine inanıyoruz.. Meşruiyetçilik prensibimiz gereği antidemokratik bütün girişimlerin karşısında oluruz. Şimdi hain planları boşa çıkarma, Muhteşem Türkiye yolunda yürüme zamanıdır."dedi.

HÜKÜMET DİKKATLİ OLMALI

Açıklamalarına "Allah milletimizi uyandırsın. Devletimizi, vatanımızı ve Mehmetçiğimizi korusun."diyerek devam eden Çil, "Şu an devletin yada iş başındaki hükümetin çok dikkatli olması gerekir. İnsanımızın haksız yere mağduriyetine sebep olacak eylemlerden uzak olunmalı.Varsa mağdur olanlar derhal telafi edilmeli.Hukukun üstünlüğüne bağlı kalınmalı.Adalete mutlak surette riayet edilmeli. Toplumun gerilmesine Millet düşmanlarının istismar ve tahriklerine fırsat verilmemeli. Örgüte bilfiil destek verenler dışında kalan ve yalnız sosyal fayda içerikli ilişkilerden dolayı görevlerinden ihraç edilenler için çok ağır kararlar verilmemeli. Umarım yapılan yanlışlar düzeltilir. Adaletin olmadığı bir toplumda kimse yaşamak istemez.

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00