www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

‘ALKIŞLAMAYA HAZIRLANIN'

‘ALKIŞLAMAYA HAZIRLANIN

Roman vatandaşların gelecekteki ‘Futbol Yıldızlarını' keşfedip, geliştirmeye yönelik projenin protokolü Heykel Valilik binasında imzalandı.

Bursa Valiliği, İnegölspor ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında imzalanan ‘Futbol Akademisi Projesi’ne ev sahipliği yaptı..

İNEGÖL-BURSA KAYNAŞMASI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ

Valilik binasında gerçekleşen imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Bugün İnegölspor’umuzla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasında bir protokol imzalıyoruz. Bu protokolün amacı, İnegölspor kendi futbol okullarında, özellikle roman vatandaşlarımızın çocuklarının spor vasıtasıyla, kötü alışkanlıklara bulaşmadan, sporun disiplini içerisinde onları eğitmek, yetiştirmek ve topluma kazandırmak. İnegölspor’u bu güzel organizasyon için kutluyorum. Ayrıca bu organizasyonu İnegölspor’un Bursa’da yapması ve İnegöl-Bursa kaynaşması açısından da çok önemli. İnşallah bu çocuklarımız gelecekte herkesin alkışladığı, Bursa`nın ve Türkiye`nin göğsünü kabartacak başarıları elde ettikleri günleri görürüz. Biz maddi destek sağlayacağız bu projeye, diğer eğitim ve bunun gibi ihtiyaçları da İnegölspor karşılayacak. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum. Sporcu çocuklarımızda her şeyden önce güzel insan ve başarılı bir sporcu olurlar bizlerde onları alkışlarız” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00