www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mehmetçikten annelere teşekkür

Mehmetçikten annelere teşekkür

İnegöllü annelerin el emeği göz nuru ile örüp, ülkemizin farklı bölgelerinde vatani görevlerini yapan Mehmetçiklere gönderdiği boyunluklar için, Mehmetçiklerden teşekkür mektubu geldi.

Vatani görevini yaptığı sırada oğlu için boyunluk ören İnegöllü Ülker Turan, boyunluğun askerler tarafından çok beğenilmesi üzerine tüm askerler için anne kokusu, anne duası taşıyan boyunluklar örmeye başladı. Bu örnek davranışın duyulması üzerine çevresindeki bayanların da desteğini alan Ülker Turan, bugüne kadar İnegöl´den 10 bini aşkın boyunluğu İnegöl Belediyesi´nin de lojistik desteği ile ülkemizin farklı yerlerinde görev yapan Mehmetçiğe ulaştırmaya devam ediyor.

Sizlerin sevgisiyle daha da kuvvetleniyoruz

Boyunluğun ulaştığı bölgelerden olan Kuzey Irak Çam Tepe Üs Bölgesi´nde vatani görevini yapan Mehmetçikler, bu duyarlı davranışa yazdıkları mektupla cevap verdi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34´üncü Hudut Tugayı 3´üncü Hudut Taburu 3´üncü Hudut Bölük Komutanlığı´ndan İnegöl Belediyesi´ne gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi: ?Değerli annelerimiz ve ablalarımız; bizlere gönderdiğiniz güzel hediyeler elimize ulaştı. Hepsini dağıtarak kullanmaya başladık bile. Bizler hakkındaki düşünceleriniz, güzel dilekleriniz ve bize olan sevginiz için minnettarız. Unutmayın ki bize olan güveninizi hiçbir şart ve koşulda boşa çıkarmayacağız. Vatanımızın her yerinde bulunan tüm silah arkadaşlarımız ile birlikte, üzerimize düşen tüm sorumluluklarımızı bütün gücümüzle yerine getiriyoruz. Sizlerin gösterdiği bu güzel sevgi ve dualar ile daha da kuvvetleniyoruz. Bunun için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Burada yaptığımız ve yaşadığımız hiçbir şeyin, sizlerin sayesinde boş yere olmadığının farkındayız. Hepinize selamlar ve sevgiler. Allah´a emanet.? denildi

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36