www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Samsunsporlulardan ziyaret

Samsunsporlulardan ziyaret

İnegöl Samsunlular Derneği Başkanı Şaban Kayan ile Samsunspor yönetim kurulu üyesi ve Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği Başkanı Recep Çalışkan, İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İnegöl Samsunlular Derneği Başkanı Şaban Kayan, şunları söyledi; "Bizler İnegöl Samsunlular Derneği ve Bursa Samsunspor Taraftarlar Derneği olarak, bu akşam İnegölspor´umuzun yeni seçilen başkanı Münür Kanar ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretine geldik. İnşallah hafta sonu da İnegölspor´umuz ve Samsunsporumuzun maçı var. İnegölspor ile Samsunspor kardeş takım. Yani sonuç ne olursa olsun "Kardeşliğimiz daim olsun" diyorum. Yeni yönetime tekrar hayırlı olsun. Allah yardımcıları olsun."

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar ise; "Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah hafta sonu güzel bir maç olacak. Samsunspor ve Samsun taraftarlarını en güzel şekilde ağırlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için dostluk ve kardeşlik önce gelir. Amacımız öncelikle sahada sportmenlik, skor her daim ikinci planladır. Bu vesile ile tüm taraftarlarımızı maçımıza davet ediyorum. Ziyaretinizden dolayı tekrar sizlere çok teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

 



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00