www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Yönetime kırgınım?

 ?Yönetime kırgınım?

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, verdikleri desteği görmezden gelip teşekkür etmeyen İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve yönetimine kırgın olduğunu söyledi.

İnegölspor´un sağlıklı bir yönetimin göreve gelmesinden yana olduğunu  söyleyen İnegöl belediye başkanı Alper Taban, ?var olan durumu masaya yatırıp,yapacağı değerlendirme sonrasında yeni gelişmelerin yaşanacağına inanıyorum? dedi.

Basın açıklamasında maddi ve manevi  olarak kendilerini destekleyen  kurumlara ve esnafa, taraftarlara teşekkür açıklaması yapılırken, İnegöl belediyesine bir teşekkürün bile çok görülmesine sitem eden İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Basın açıklaması öncesinde Eşref Güç başkanlığındaki yönetimin kendisine yaptıkları  ziyarette  desteklerimizden dolayı  memnuniyet ifade eden açıklamaları yaptıklarını, ancak  İnegölspor için alınan olağan üstü kongre kararı ile ilgili düzenledikleri  basın açıklamasında  belediyenin önemli rakamları bulan desteklerini  bilmelerine rağmen, bir teşekkürü bile kurumuma çok görmelerine  kırıldığını söyledi.

Bir teşekkürü çok gördüler

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ?İnegöl belediyesi, İnegöl spor´un kurulduğu günden bugüne kadar her zaman gerekli desteği vermiştir. Benim görev sürem içersinde kulüp yönetimine yardım yapmadığım şeklinde bazı söylentiler bana gelmekte. Kesinlikle böyle bir şey yok. Bu şehrin önemli değerinden  biri olan İnegöl spor´un her zaman yanında olduk. Maddi desteklerin yanı  sıra, Otobüs desteği,yemek desteği,Stat  bakımı desteği.Bunlar hepside para ile olan şeyler. Bugünü kadar yaptığımız desteği n rakamsal boyutunu daire personelimizden çıkartmasını istedim.  Bu rakam geçen yıl için 1 trilyon 600 bin lira tutmakta. Bu yıl ise yapılan hizmetlerin ve desteklerin karşılığı 600 bin lira çıvarındadır. Sezon sonuna kadar geçtiğimiz yılın rakamlarına ulaşacağımıza düşünüyorum.  Biz bu desteği verirken, başkan Eşref Güç´ün basın toplantısında yaptıklarımızı değer olarak görmeyip, benim şahsıma değil, belediyeye bir teşekkürü bile çok görmesinden rahatsızlık duyduğumu üzülerek belirtmek istiyorum? dedi.

İnegölspor değerini korumamız gerekiyor

İnegölspor´un bu şehir için önemli bir değer olduğunu sözlerine ekleyen belediye Başkan Taban, açıklamalarına şöyle devam etti.?İnegölspor´un sadece belediye desteği ile yürütülmesi söz konusu değildir. İnegölspor´u itibarını koruma adına doğru işler yapılarak yönetilmesi gerekiyor. Sadece var olan yılı değil, gelecek yılları düşünerek hareket etme zorunluluğu vardır. Önünü görmeyen bir çalışmanın yarardan daha çok zarar vermesi söz konusudur. Kongre öncesinde geniş bir değerlendirme yapıp, İnegölspor´un son durumunu masaya yatıracağını ve yapacağım bazı görüşmelerin ardından ortaya çıkacak bir takım gelişmelerin ışığında  hareket ederek, İnegölspor´un bugünkü zor durumdan  kurtarılıp, daha sağlıklı yönetebilecek bir yönetim tarzına  kavuşması için elinden gelen gayreti ortaya koyacağını söyledi.?  

SADULLAH ORGAN



  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22