www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Erdoğan´ı sansürlediler

Erdoğan´ı sansürlediler

MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından düzenlenen programla İnegöl´e gelen Gazeteci, Yazar, Analist Fatih Tezcan, darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz gecesi Anadolu Ajansı ve TRT´nin Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı sansürlediğini ileri sürdü.

Gazeteci Süleyman Dinçer moderatörlüğünde önceki akşam saat 20.30´da düzenlenen konferansa MÜSİAD İlçe Başkanı Halil Malkaç, Gazeteci, Yazar, Analist Fatih Tezcan, MÜSİAD yönetimi ve üyeler katılım gösterdi.

ABD´nin sömürgesi olduk

Gazeteci, Yazar, Analist Fatih Tezcan, ?İnsan merkezli hareket olmasın diye Kur´an ?ikra´ ile başladı. Adamın arkasına değil fikrin arkasına takılalım diye ?ikra´ ile başladı. Eğer hedeflerimiz bize hakikatlerimizi unutturuyorsa çalışmalarınızın adına mücadele diyemezsiniz. Menfaatlerimiz Müslümanlığımızı unutturuyorsa bu mücadele değildir. Amacımız bize ahlakımızı unutturuyorsa kazanacağınız şeyin adına zafer diyemezsiniz. Legal kalabilirsiniz, helal dairede kalmanız emrolunmuştur, legal değil. Helalden çıkıp legal olduğunuzda Allah´ın yasalarını delemezsiniz. AK Parti´den bahsetmiyorum. 1 milyon kat daha güçlü AK Parti, Kemalizm ve diğerleri bir araya gelse Allah´ın yasalarında boşluk bulamazsınız. Allah´ın çalışma prensibi amacı gideyim de, nasıl gidersem gideyim şeklinde değildir. Biz bu değiliz. Tayyip Bey bu olmasın diye yırtınıyor. Anlatmaya çalışıyor. Hala heykelini yapan geri zekalılar var. Tayyip Erdoğan´ın heykelini yapmak geri zekalılıktır, olayı anlamamaktır. 1929´dan başlayarak bu ülkede heykeller dikildi. McKensey´i anlayamayız. Tamam, ülkede Ulu Önder Atatürk diye anlatın razıyız, biz çocuklarımıza evde ne anlatacağımıza evde karar veririz. Bir kısmınız Tayyip Erdoğan diye anlatın? Bu ülkede 100 senedir Amerika ile ilgili ilişkilerimiz anlatılmıyor. Biz Amerika´nın sömürüsü olduk, mecaz yok, masif olarak biz müstemlekeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sömürge oldu.

FETÖ ile mücadele böyle yapılmaz

?1960 senesinde Menderes´e darbe yapıldı. Karşımızda bir mahkeme var. Ahmet Salih Korur ayakta, karşısında hâkim, istihbaratla ilgili soru geliyor, ?Biz MAH olarak hariciye raporu yazmıyoruz´ diyor. MİT, ben istihbarat yazmıyorum diyor? 1950´den beri, 10 senedir MİT rapor yazmıyor. Asala bulunmasaydı belki hiç yazılmayacaktı. Para alan emir almaya hazır olsun. Şuan da devam ediyor. Ne var Fullbright´ta gençler Amerika´ya gidiyorsa? Müslüman´ı alıp oraya götüreceğim, bin bir türlü ahlaksızlık, sonra gelip vatan evladı diyeceksin. Ütopizm sevmiyorum. O iş öyle değil? Bir örgütü çökertmek için sivil, örgüt, para ve insan listesi için olmak üzere 4 iddianame ortaya koymanız lazım. FETÖ de böyle ortaya çıkartıldı. KPSS´den 99 alan olmaz mı? Hepsi 100 almış.?

 

?FETÖ ile mücadele böyle yapılmaz. Yeni bir örgüt çıkarıyorsunuz başımıza. PKK´yı mumla aratacaklar. 4 bin 500 dosyalık örgüt olmaz. Bu örgüt değil, bu başka bir şey. Yurtdışına gitmesine izin verdiğiniz imamları kopartın. Şimdiye kadar yapılmış en sağlam infaz yasasını çıkartın. ?Seni salıyorum, gözünün üstünde kaşın var diye alırım seni?´ diyin. En diktatörce yasayı çıkarın, cemaatçileri çıkarın örgütçüleri alın. Cemaatçiye terörist diyemezsin, bu Pensilvanyanın tuzağı. Mücadeleyi bilen adamın isimle işi yoktur. AK Parti Fetullah Gülen´i buraya getirdi diyorlar, bunlar aklını yemişler. Vehbi Koç ile randevu alamazsın, göremezsin. Vehbi Koç 70´te TBMM´nin ilk kâtibi? Vehbi Koç´un masasında FETÖ oturuyor, masaya alan ben miyim? Tayyip Bey o zaman 16 yaşında. Eskiden yasama, yürütme, yargı ve 4. kuvvet medya vardı. Şimdi medya 1. sırada? Niye geziciler bütün yalanlarını Cuma günü saat 17.00´dan sonra atıyorlar? Şimdi Milli Eğitim´e göz diktiler, Milli Eğitim´de namaz kılan adam görmek istemiyorlarmış? Operasyonel, analist bir medya olsa yalakalığı bırakıp iş yapacak? Kim daha çok överse onun revaçta olduğu bir dönemdeyiz. Bu beni çok rahatsız ediyor. 42 yaşındayım, babamın bana öğrettiği şey şu; ?Sen iyi olduktan sonra kimse sana zarar veremez.´?

?Dünyada BM´ye kayıtlı 165 ülke var. Türklerle, Anadolu ile Amerika´nın ilişkisinden dünyada 1 adet daha numune yok. Amerikan Deniz Kuvvetlerinin kurulduğu günü kutladığı paylaşımda ne vardı gördünüz mü? Amerikan ordusu kurulduğu günü sosyal medyada kutlarken elinde Türk bayrağı olan mücahitleri öldürüyordu. Bunun sebebi şudur; stratejistler potansiyeller üzerinden analiz yaparlar. Anadolu´da ve Balkanlarda baskı yoktur. Aç mısın diye sorarız, kâfir misin Müslüman mısın diye sormayız. Hizayı İbrahim´den alırız. Biz yeryüzünde rahmanın kulları olarak ayrım yapmadan insanlarla münasebet yapmak üzere emrolunduk. O yüzden tepeler aşıp adamı buldu getirdi, sırtlayıp geri getirdi, özür diledi. Norveç´te 76 kişinin kafasına sıktı, mahkemeye çıktı, eylemi kasten ve strateji üzerine yaptım dedi. Neden? ?Siz Norveç´te çok kültürlü hayata izin veriyor, mültecileri kabul ediyorsunuz, çok kültürlü hayat İslam propagandasıdır, ben Norveç´te İslam propagandası istemiyorum´ dedi. 70 kişinin kafasına sıkmış çocuğun adamın ağzından çıkan laflar bunlar. Onu gönderenlerin ne kadar derin olduğunu siz düşünün? İran bize Sünni mi diyor? İran takiyeten bize Sünni der. Biz onlara göre yezidin askeri oluyoruz. Dünyada İslam yorumu nerede var diye baktığınızda Anadolu Balkanlar görünüyor. Batının Bosna´ya Müslüman olduğu için mi yardım ettiğini düşünüyorsunuz? Bosna´yı batı dostu bir yere getirmeye çalışıyorlardı bu noktada biraz başarılı oldular. Türkiye niye dış göçlerin hedefinde diye bakıldığında gezi olaylarına bakar mısınız... Batı gezi olaylarını hedef almış olabilir mi? Müslüman evlatları lezbiyen, homoseksüel yapmaya çalışıyorlar. Batı potansiyellere karşı? Anadolu potansiyellerine, Müslüman İslami potansiyellere? AK Parti´nin içinde kim ki mefkure merkezli bir medeniyet potansiyelleri icra etme noktasındaki bir inisiyatifi kim savunuyor, hepimiz sansür altındayız.? 

?Anadolu Ajans ve TRT de dâhil darbe akşamı Tayyip Erdoğan´ı sansürlediler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin kendisini sansürlediğini ifade ediyor. 00.04´teki yayını sansürleniyor. Devlet 4 saatliğine elimizden gitti, geri almaya çalışıyoruz diyemiyorlar. Devlet elden gitmiştir, tekrar geri gelmesini sağlayan Tayyip Erdoğan´dır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti 15 Temmuz günü elden gitmiştir? Peki, nasıl elden gitti? Buraya nasıl geldik? 15 Ocak 1820´de Amerikan misyonerleri İzmir´e geldiler, köy enstitülerinin ilk toprağı Amerikan vatandaşı tarafından Tonguç´a bağışlandı. 15 Temmuz başarılı olsa İzmir kesin özerk bölge, Smyrna özerk bölgesi, İstanbul özerk bölge, Diyarbakır özerk bölge? 1700´lerin sonunda Amerikalılar deniz kuvvetlerini kurup bizden izinle bir şeyler yapabiliyorlar. Asala 1 tane Türk´ü öldürmemiştir. İttihat ve Terakki katliamı yaptırdıkları için Asala onları öldürmüştür. Bizim için fark eder mi? Fark etmez. Bayrağın muvazzafıysa bayrağın adamıdır. Allah Abdullah Çatlı´ya rahmet eylesin. 45´e kadar çok sorunlar yaşadı. Amiral Bristol büyük bir Türk dostudur. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı bir Amerikan elçisinin yanında konuşurken gördünüz mü? Hayal edebiliyor musunuz? Mustafa Kemal sorun çıkmasın diye uğraşıyor. Mimliyiz. Anadolu Müslümanlarıyız. Potansiyel öyle bir yük ki 3,5 milyon kilometre karelik bir hinterlanda sahip dünyadaki tek ülke? Gittiğin yerlerde 1 tane Türkçe konuşulmuyor. En tehlikeli? Gitmişim, adaleti sağlamışım, geri gelmişim. Singapur´a gittim, adamlar İngiliz Milletler Topluluğu üyesi. İngiltere şuraya barış getirmiştir desin bir kişi? Afrika´nın yamyam kadınları anlatıyor, geleneklerimiz gereği üstümüze bir şey giymezdik diyorlar, 1 tane zina hadisesi de yok. Avrupalılar buraya geldiler, ayıptır diye üstümüze kumaş parçaları verdiler, onların parasını bizden aldılar, onlar gittiğinde üstümüze atacak birer kumaşımız kalmamıştı ama hepimizin elinde birer incir vardı diyorlar. Sömürü üzerine olan bir zihniyet ne yapabilir? İngiltere ne verebilir? Amerika medeniyetsizdir. İsrail dünyaya ne verebilir? Yalan verebilir? Münih filmini izleyin, Filistin örgütünün Münih´te yaptığı bir eyleme karşı Mossad´ın bir eylemini anlatır. Yalan söylüyorlar. Bebekleri yakanlar ?İçeride çocuk varsa patlatmayalım´, ?Kadın varsa patlatmayalım´ diye koşuşurlar o filmde. Yalan söylüyorlar? İslam mimarisi, Osmanlı mutfağı ve Osmanlı örneklerinin olmayanı yok? Bütün yaptığınız sanal mimari, sanılan mimari? ABD bir tuş indirdiğinde yarın WhatsApp´ta görüşemeyiz. Sanalsınız. Bir Kızılay, bir İHH çıkaramazsınız. Başkası gülsün diye ağlarız biz, böyle bir şeyleri yok.?



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29