www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gelin bu sevdadan vazgeçin

Gelin bu sevdadan vazgeçin

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, inşaat çalışmaları duran belediye binası ile ilgili belediye yetkililerine seslendi. ?Gelin bu belediye hizmet binası sevdasından vazgeçin. Bir komisyon kuralım ve bu saatten sonra İnegöl Belediyesinin bütçesinden

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Ekim ayı İlçe Divan Toplantısı Beşinci Mevsim Kültür Merkezi´nde yoğunbir katılımla gerçekleştirildi. İlçe Divan Toplantısının gündeminde 2019 seçimleri yer aldı.

Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde yapılan ilçe divan toplantısında konuşan İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, her seçimin önemli olduğunu ancak 2019 yılında yapılacak yerel seçimleri bugüne kadar olan seçimlerden çok daha önemli gördüklerini söyledi.

GELİN BU SEVDADAN VAZGEÇİN

Yerel seçimleri iktidar değişikliği için atılacak ilk adım olarak gördüklerini aktaran Başkan Eroğlu, ?Geçmişte Milli Görüş hareketini iktidara taşıyan etkenlerin başında yerel seçimlerde gösterilen başarılar ve ardından kazanılan belediyeler de o güne kadar görülmeyen hizmetler gelmektedir. Ancak üzülerek ifade edelim ki, ülke insanımız 15 senedir Milli Görüş belediye anlayışından uzak kalmıştır. Bu dönemde geçmişten gelen bir takım güzel hizmetler devam etse de, idarecilerin basiretsizliği yüzünden başta büyükşehirler olmak üzere ülkemizin birçok şehri yaşanmaz hale getirilmiştir. Her türlü uyarılarımıza rağmen inşasına başlanan belediye hizmet binası yüklenici firma tarafından ekonomik sıkıntılar bahane edilerek durdurulmuştur ve ihalesi tekrar yapılması gündeme gelmiştir. Belediye başkanımıza Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak ?Gelin bu belediye hizmet binası sevdasından vazgeçin´ diyoruz. Bir komisyon kuralım ve bu saatten sonra İnegöl Belediyesinin bütçesinden bir kuruş daha çıkmadan bu projeyi İnegöl halkının faydasına ne tür bir projeye dönüştürebiliriz buna kafa yoralım. Eğer mümkünse Kaymakamlık binasında verilen hizmetleri de içinde barındıracak bir proje olsun. Kaymakamlık binamızda yıkılarak bu alan yeşil alana çevrilerek insanımızın hizmetine sunulsun. Bu vesile ile de İnegöl halkının parası israfa gitmekten nispeten kurtarılsın. Bizler Milli Görüşçüler olarak her türlü olumsuz şartlara rağmen, hiç bir zaman ülkemizde hakka ve adalete dayalı yeniden büyük Türkiye´nin inşa edilmesi hedefimizden vazgeçmedik, hiç bir zamanda vazgeçmeyeceğiz. Şimdi bu hedefin gerçekleşmesi için önümüzdeki yerel seçimler büyük bir fırsattır. Bu seçimlerde göstereceğimiz büyük başarı saadet partimize iktidar yolunu açacak en büyük adım olacaktır? dedi.

YENİ BİR HAMLE İÇİN KOLLARI SIVADIK

Yerel seçimde teşkilat olarak yapacakları çalışmalara da değinen Eroğlu, ?İnegöl Belediyesini biz kazanacağız. Herkes Saadet Partisinin adayının kim olacağını soruyor neden? Çünkü milletimizin mevcut yönetime olan inancı her geçen gün bitmektedir. Ve Saadet Partisinden yeni bir hamle beklemektedir. Şimdi yeni bir hamle için kollarımızı sıvadık. Başlıyoruz. Önce tüm teşkilatımız olarak bu seçimleri kazanacağımıza inanacağız. Sonra güçlü teşkilatımızı daha da güçlendirerek İnegöl´ümüzün 116 mahallesinde teşkilatımızı harekete geçireceğiz. Aday parti içinden olabileceği gibi partimizin dışından da olması mümkün olacaktır? diye konuştu.

DÜNYAYI YÖNETEN BAŞKA BİR EL VAR

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan ise, İlçe Teşkilatının Türkiye´nin gözbebeği olduğunu ifade ederek, ?Bizler ne zaman hayırlı bir hizmete başlasak ilk önce baktığımız yer İnegöl ilçemiz olmuştur. Dünyada açlığı çok rahat bir biçimde önleyebilecek kadar hem kaynak hem de para var. Adil bir sistem kurulduğunda rahatlıkla açlık önlenir, yoksulluğun önüne geçilir. Hal böyle iken ülkeler, liderler, yöneticiler bir araya gelip bu meselelerin çözümü için ciddi adımlar atmıyor, atamıyor. Çünkü dünyayı yöneten bir başka el var. Tamamen insanlardan, insan emeğinden ve alın terinin sömürülmesinden oluşmuş bir piramit var. Bizler ise sömürü düzeninin, bu açlık ve yoksulluk üreten mekanizmanın farkında olan bir gençlik yetiştirmemiz gerek. Olup biteni iyi tespit eden, doğru analizler yapan ve sömürü çarkından çıkış için gayret eden bir nesil yetiştirmeliyiz. Yeni bir dünya kurabilecek, dünyaya adaleti getirebilecek bir nesil yetiştirmeliyiz. Dünyada belki ilk bakışta görünmeyen ama işin içine girildiğinde aşikâr olan bir piramit var. Dünyayı yöneten el, bu piramidin bozulmasını istemiyor. Dünyadaki dengeler tröstlerin kontrolünde? dedi.

KÜÇÜK ESNAFI KORUMAK TOPLUMU KORUMAKTIR

?Gençlerimiz İslam ve mevcut dünya düzeni arasındaki temel meseleyi iyi bilmelidir? diyen Turhan şöyle devam etti; ?Müslüman ülkelerde birbirlerini öldüren, birbirlerine karşı acımasız olan grupların her birinin elindeki silahlar Batı´dan. Bunu hepimiz biliyoruz. Yani coğrafyamızı batı karıştırıyor. Biz geçlerimize bir şeyler aktarmak istiyorsak, öncelikle iki namaz arasında namazın emrettiği gibi, vahyin emrettiği gibi dosdoğru olacağız. Mutlaka dünyada adil bir düzen kurulacaktır. Bu er ya da geç olacaktır. Ancak bu eskiyi taklit ederek mümkün olamaz. Vahyin ışığında zamanın okuması iyi bir şekilde yapılarak bu mümkün olacaktır. Eğer demiri dövüp işlemezsek bizi demirle döverler ve kendiişlerinde kullanırlar. Devasa alış veriş mağazalarıyla çevrili kent meydanlarının insanları birbirinden kopardığının farkında olan ve küçük esnafı korumanın toplumu korumak olduğunun farkında gençler yetiştirmeliyiz. Sadece asfalt dökerek, beton ekerek gelişmişliğin yakalanamayacağını bilen ya da transfer teknoloji ile gelişmişliği yakalamayacağını bilen gençler yetiştirmeliyiz. Dünyanın neresinde olursa olsun zulme karşı duran bir gençlik yetiştirmeliyiz.?

Konuşmaların ardından teşkilat çalışmalarında başarı gösteren Yunus Emre ve Yeniceköy Mahalle teşkilatlarına kupa takdim edildi. İlçe Divan Toplantısı, Halil İbrahim Çamlıdere tarafından AGD Genel Başkanı Salih Turhan´a hediye takdim edilmesiyle son buldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02