www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ÇAKTIKLARI ÇİVİ YOK

ÇAKTIKLARI ÇİVİ YOK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhaniye Mahallesi´nde yaptığı nokta mitingde CHP´ye yüklendi.

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, seçim çalışmaları kapsamında geldiği İnegöl´de hemşerileri tarafından coşku bir şekilde karşılandı. Orhaniye Mahallesi´nde miting yapan Aktaş,  CHP Başkan Adayı Mustafa Bozbey´i sert sözlerle eleştirdi.

?Mobilyayı marka yapacakmış?

Meydanı dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, CHP´li Büyükşehir adayının İnegöl mobilyasıyla ilgili sözlerini hatırlatarak, ?Ben burada 13,5 yıl belediye başkanlığı yaptım. En az 25-26 tane mobilya fuarı yaptık. Daha bir tane fuarımıza gelmemiş CHP´li aday şimdi diyor ki ?İnegöl mobilyasını marka yapacağım´ ve ?İnegöl´e ben fuar alanı yapacağım´. İki aydır temizlik işçilerinin maaşlarını dağıtmayanlar, İnegöl´e mobilya fuarı yapmanın derdine düşmüşler. İnegöl mobilyası zaten dünya markası. İnşallah 31 Mart akşamı İnegöl´ün ona nasıl cevap verdiğini görecekler? dedi.
--------------------------------------------------------

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala tempoyu arttırdı.

Güne İstanbul´da başlayıp, öğle Gemlik, akşamüstü Yenişehir ve gece de İnegöl´de vatandaşlarla buluşan Başkan Aktaş, Bursa´yı geleceğe taşımak için hazırladıkları projelerini anlattı. Havai fişek ve meşale gösterilerinin yanı sıra tokalaşmak için adeta izdiham oluşturan vatandaşların arasından güçlükle miting alanına gelen Başkan Aktaş, İnegöl´ün 31 Mart akşamı sandıkları patlatacağının sinyalini bu meydanda verdiğini vurguladı.

?Mobilyayı marka yapacakmış?

Meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Aktaş, CHP´li Büyükşehir adayının İnegöl mobilyasıyla ilgili sözlerini hatırlatarak, ?Ben burada 13,5 yıl belediye başkanlığı yaptım. En az 25-26 tane mobilya fuarı yaptık. Daha bir tane fuarımıza gelmemiş CHP´li aday şimdi diyor ki ?İnegöl mobilyasını marka yapacağım´ ve ?İnegöl´e ben fuar alanı yapacağım´. İki aydır temizlik işçilerinin maaşlarını dağıtmayanlar İnegöl´e mobilya fuarı yapmanın derdine düşmüşler. İnegöl mobilyası zaten dünya markası. İnşallah 31 Mart akşamı İnegöl´ün ona nasıl cevap verdiğini görecekler? dedi.

Çok güzel tabela asarlar

CHP´li Büyükşehir adayının tabela asmayı çok iyi bildiğini dile getiren Aktaş, ?2 gün önce Kayapa´da yeni konutların bulunduğu bölgede 7-8 kilometrelik asfalt döktük. Beyefendi tabelaları takmış, belediyenin logosunu koymuş. 2 hafta önce Görükle Atatürk caddesinde alt yapıyı bitirip asfalt döktük. Nilüfer Belediyesi´nin kamyonu geldi. Oraya park edildi. Gelip geçen vatandaşlara ?bu asfaltı Nilüfer Belediyesi yaptı´ izlenimi vermek için? diye konuştu.

Teşkilatın yapamadığını Orhaniyeliler yaptı

Orhaniye Mahallesi gençleri tarafından organize edilen mitingde AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, gövde gösterisi yaptı.

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, İnegöl´de adeta gövde gösterisi yaptı. Orhaniye mahallesi gençlerince organize edilen programda büyük bir coşkuyla ve kalabalık tarafından karşılanan Aktaş, mitingdeki çoğunluğu göstererek muhalefete atıfta bulundu.


Eşi Yanından Ayrılmıyor

Eşi Sevinç Aktaş´ın yalnız bırakmadığı İnegöl´de miting yapan AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in İnegöl´deki mitingini eleştirerek İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir´e atıfta bulundu. 15 yıldır her platformda yanında olan Eşi Sevinç Aktaş, alkışlayarak destek verdi.

Orhaniye mahallesinde gençler tarafından meşaleler yakılıp ve havai fişeklerle karşılanan Aktaş´ı mahalle sakinleri bağrına bastı.

Mitinde konuşan AK Parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, muhalefeti eleştirerek, Cumhur ittifakı olarak güç birliği yaptıklarını söyledi.

Rakibini Böyle Eleştirdi
Kalabalık arasından sahneye çıkan Başkan Alinur Aktaş, ?Muhteşemsin İnegöl. Genel başkanını buraya mitinge getiren, buradaki kalabalığın yarısını temin edemeyenlere buradan bir selam söyleyelim. Görsünler. Sizlerle gurur duyuyoruz.? Dedi.

Sert Eleştirdi

Rakibini eleştiren Aktaş, ?HDP destekli CHP adayı var ya? Akıllarına İnegöl ve İnegöl mobilyası geldi. Ey seçim sen nelere kadirsin. Onlar miting yapamıyorlar. Sanal toplantılar yapıyorlar. Kılıçdaroğlu geldi, 5 dakika İnegöl´den bahsetti. Allah nelere kadir. Sizlere hizmet etmekten son derece mutluyum. Diyor ki; İnegöl mobilyasını Avrupa, dünya markası yapacağız. Uyan Kılıçdaroğlu, İnegöl 140 ülkeye ihracat yapıyor. Ben daha önce CHP´li başkan adayını mobilya fuarında görmedim. Hiçbir fuarına katılmayan aday, mobilyayı marka yapacakmış. Belediyenin temizlik işçilerinin maaşlarını dağıtmayan aday, mobilyayı marka yapacak. İnşallah 31 Mart´ta İnegöl´ün ona nasıl cevap verdiğini görecek. Bizim bizden dostumuzun olmadığı gerçek. Bundan 11 gün önce Yenizelanda´da acı olay yaşandı. Masumane tamamen Cuma namazını kılmak için vatandaşlar camiye koştu. Karşısında büyük bir kinle camiye gelen kurşun yağdıran bir cani vardı. Caniler 634 yıl öncesini unutmamış. İki yiğit adam Erdoğan ve Bahçeli, Afrin için karar aldı. Kılıçdaroğlu´ya bakın, bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyor. Atatürk´ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi değerlerinden uzaklaştı. Biz Afrin´de bir sürü örgütleri temizledik. Kılıçdaroğlu, Afrin´de ne işiniz var dedi. Bunların kafası bu kadar çalışıyor. İnanın ki bunların zekasında bir problem var. Mart´ın sonunu bahar olarak görenler var. Biz baharı karşıladık, yazı bekliyoruz. Arap baharını biliyorsunuz değil mi? Allah´a şükür artık Cumhur ittifakı var. O dönemde Devlet Bahçeli; Teröristle kol kola gezenlerle birleşmem dedi ve tekrar seçime gittik. 31 Mart´tan sonra 4.5 yıl seçim yok.? ifadelerini kullandı.

Çaktıkları Çivi Yok

Aktaş, ?Mart´ın sonu bahar diyorlar ya. İnegöl de şirin gözükelim; Cumhurbaşkanı görevine devam edecek, farklı sonuç çıkarırız da İnegöl de AK parti ve MHP kadrolarını alaşağı ederiz de, Bursa da da aynısını yaparak ülkeyi nasıl kaosa sürüklerizin hesabını yapıyorlar. Onlar ancak havasını alırlar. İnegöl de onlara defalarca cevap verdi. Geçen gün konser yapmışlar. Konsere gerek yok ki, burada aşk var, sevgi var. Vatandaş isterse gece de sokağa çıkar. Çıkmadık mı 15 Temmuz´da sokağa. Onlar tiyatro diyordu. 251 vatan evladı şehit olmuştu, onlar buna tiyatro dedi. Güneş balçıkla sıvanmaz. CHP´li aday diyor ki; ben her yeri Nilüfer gibi yapacağım. İnegöl´ümüz 149 yıldır belediye. Nilüfer 1989´da belediye olmuş. 30 sene öncesine kadar bomboş araziydi. Bu zatı muhterem de 1999´da belediye başkanı olmuş. Şimdi onun İnegöl´deki temsilcisi de can atıyor. İnegöl´e ne yaptınız diyor. Görmek istemeyen, gözü kör olana ne yaparsan yap, gözüne sokamazsın ya. 1989´da Belediye olan Nilüfer bomboş araziydi. Tüm yeşil alanları, tüm otoparkları, çocuk parklarını, sosyal tesislerini kooperatifler yapmış. Altyapı komple büyük şehir belediyesine ait. Merhum başkanımız Hikmet Şahin, eski başkanlarımız büyük hizmetler yapmışlar. Allah nur içinde yatırsın. Bu rakiplerin hayatı yalan. 16 aydır yaşadığımı bir Allah bilir bir kulu. Çaktıkları çivi yok. 10 tane söyleyeceği proje yok. söylediği tek şey gülümseyin Nilüfer´desiniz. Biz 700 yıldır gülüyoruz. Bizim gülümsemeyle alakalı problemimiz yok ki. Bana hizmetini söyler misin? Gelmiş benim projeleri taklit etmiş. İnegöl´deki temsilcisi de sağda solda onun borazancılığını yapıyor.? Diye konuştu.

İnegöl´e Olan Aşkımı Heyecanımı Kimseye Sorgulatmam

İnegöl´e olan aşkını anlatan Aktaş, ?İnegöl ile alakalı heyecanımız var. İnegöl de doğdum, okudum, büyüdüm. İnegöl benim bir parçam, İnegöl´e olan aşkımı heyecanımı kimseye sorgulatmam. Yürekten bağlıyım bu şehre. Sanki bunlar yokmuşcasına birileri İnegöl´ü tekrar keşfetmenin merakı içinde. Hey kardeşim atı alan Üsküdar´ı çoktan geçti. 13.5 yıl hizmet etmeye çalıştım. Hatasız bir Allah. Nasip kısmet.? Şeklinde konuştu.

İnegöl Tarih Yazacak

Aktaş konuşmasını şöyle sürdürdü; ?16 aydır cumhurbaşkanımızla direk görüşen kardeşinizim. Geçen gün kendisi aradı ve seçim çalışmalarını sordu. Ben ona dedim ki; Cumhurbaşkanım hiç şüpheniz olmasın. Allah´ın izniyle en güçlü şekilde sesini duyuracak, ama İnegöl varsa İnegöl tarih yazacak dedim. Birileri şuan kıyıya çekilmiş dinleniyordu. CHP´li aday da öğlen 12 de başlıyor çalışmaya, iz sabah başlıyoruz. O çalışmalarına Emir Sultan´dan başladı. Allah´ım sen nelere kadirsin. 100 civarında cami de kandil akşamı gözleme dağıtmış. İnşallah cebinden dağıtmıştır. Aile vakfından ne kadar bağış yaptın açıkla. Bir de bunun meşhur festivali var. Balat ormanlarında sosyal festivali var, rezillik diz boyu. Padişahlar şehrinin düştüğü hale bakar mısınız? İnşallah hep beraber çalışmalara imza atacağız. 2 yıl içerisinde İnegöl´ün altından girip üstünden çıkacağız. 91 köy yolunun tamamı sıcak asfalt olacak. Onların yaptıkları hiçbir şey yok. Orta refüjdeki çiçekleri bile biz dikiyoruz. Biz asfaltı atıyoruz, o belediyesinin tabelalarını koymuş. Asfalt yaptık, kendi kamyonunu koymuş sadece. Bunlar su kurnazı. 31 Mart akşamı onlara bu millet cevabını verecektir. Sizlerden söz istiyorum. Beni ve Alper kardeşimi atanmış diye sağda solda konuşanlar var. Onların içinde yara var. CHP´linin İnegöl şubesi var. Şu temiz adama seçim gününde sandıkları patlatarak destek vereceksiniz inşallah. Orhaniye mahallesi kadim mahallelerimizden biridir. En eski mahallemiz. Kendim içinde söz istiyorum. Sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Allah sizlerden razı olsun.?.

İnegöl Daha Büyük Destek Verecek

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da, ?Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği İnegöl verecek. İnegöl her zaman destek verdi ama 31 Mart ta özel bir seçim olacak. Çünkü İnegöl´ün bağrından çıkmış Alinur Aktaş, büyükşehir belediye başkanı olmak için destek istiyor. Bursa ona destek veriyor. Ama İnegöl daha büyük destek verecek.? Dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01