www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ULAŞIMDA İDDİALIYIM

ULAŞIMDA İDDİALIYIM

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Yeni metro hattı, mevcut sisteme ilave hatlar, sinyalizasyon optimizasyonu, akıllı kavşak uygulamalarıyla inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Bu konuda gerçekten iddialıyım?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri, Bursa Platformu üyeleriyle paylaştı.

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi´nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Aktaş,  Bursa´da yaşayan herkesin geleceğe dair bir beklentisi ve bir hayali olduğunu dile getirerek, ?2023´te nasıl bir Bursa hayal ediyoruz´ noktasında herkesin bir beklentisi var. Bursa´da yaşıyoruz, Bursa´da ticaret yapıyoruz. Herkesin şehre dair bir öngörüsü var. İlla Belediye Başkanı, Kaymakam, Vali olmaya gerek yok. Hepimizin şehirle alakalı derdi ve heyecanı var. Hepimiz öncelikle huzurlu bir ortamda yaşamak istiyoruz. Biliyorsunuz ben 16 ay önce göreve geldim. Yol haritamı çıkardım. Öncelikle bir motto geliştirdik. 2 yıl içinde şehir içi trafiği gündem maddesi olmaktan çıkaracağız. Yeni metro hattı, mevcut sisteme ilave hatlar, sinyalizasyon optimizasyonu, akıllı kavşak uygulamalarıyla inşallah bunu gerçekleştireceğiz. Bu konuda gerçekten iddialıyım? dedi.

Başkan Aktaş, toplumun tüm kesimlerinin en önemli beklentilerinden birinin de yeşil alanlar olduğunu belirterek, hayata geçirecekleri 7-8 projeyle Bursa´nın yeşile bezenmesi noktasında da önemli bir aşama kat edeceklerini de sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02