www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

İNEMDER Üyelerine Özel İndirim

İNEMDER Üyelerine Özel İndirim

Haber Yorum Gazetesi ile İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği (İNEMDER) arasında ilan indirim protokolü imzalandı. İlan indirimlerden sadece dernek üyeleri istifade edebilecek.

Haber Yorum Gazetesi ile İNEMDER arasındaki ilan indirim protokolü, İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı ile Haber Yorum Gazetesi İmtiyaz sahibi Osman Gürbaş´ın imzalarıyla resmiyet kazandı.

Haber Yorum Gazetesi ile yapılan ilan çalışmasına ilişkin bilgi veren İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, ?Göreve başladığımız günden bu yana derneğimizin adına yapılan projelerin ne kadar doğru olduğunu Haber Yorum Gazetesi ile yapmış olduğumuz protokol ile anlamış bulunmaktayız. Bugün Haber Yorum Gazetesinin bize verdiği ilanlarla ilgili vermiş olduğu indirim imkanı ile daha iyi anlamış bulunmaktayız. Böyle güzel bir Basın Kuruluşunun bizlere destek olması hem beni, hem de İnegöl Emlak Müşavirleri Derneğimizde ki üyelerimizi çok mutlu etmiştir. Haber Yorum Gazetesine bu nedenle çok teşekkür ediyorum.? İfadelerini kullandı

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Haber Yorum Gazetesi İmtiyaz sahibi Osman Gürbaş ise yaptığı açıklamada; ?Emlak sektörünün kurumsallaşmasına yönelik önemli çalışmalara imza atan Melih Beyin başkanlığını yaptığı İNEMDER´e gazetemizin ilan sayfalarında ayrı bir yer ayırmak suretiyle katkı sağlamak istedik. Protokol gereği sadece dernek üyelerine ciddi bir ıskonto imkanı sunacağız. Tüm İNEMDER üyelerinin bu indirimden istifade edeceğini umut ediyorum. Protokolümüzün her iki kurum ve dernek üyeleri için hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum.?dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19