www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Market çalışanlarının çantalarını çaldılar

 Market çalışanlarının çantalarını çaldılar

İnegöl´de meydana gelen olayda, 4 kadın hırsız bir markete girerek market çalışanlarının çantalarını çaldı.

Edinilen bilgilere göre; Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. 4 kadın hırsız girdikleri markette önce etrafı gözetledi. Hırsızlar, market personellerin soyunma odalarında bulunan çantaları gözlerine kestirdikten sonra, organize bir şekilde odaya aralarından birini gönderdi. Diğer hırsızlar ise etrafı gözetlemeye devam etti. Odaya giren küçük yaşlardaki kadın hırsız, çantaları alıp, etrafı gözetleyen hırsızlara çantaları verdi. Dışarıda gözlemcilik yapan diğer kadın hırsızlar, aldıkları çantaları kendi çantalarının içine sokup marketten ayrıldılar.

Kadınların durumlarından şüphelenen market çalışanları, güvenlik kameralarını incelediklerinde odadan çantaların çalındığını fark etti.

Olayın şokuyla çantaları kontrol eden personeller, çantaların yerinde olmadığını fark edince Emniyet Ekiplerine konuyu bildirdi.

Çantaları çalınan Pınar C. ve Tuğçe A. çantalarının içerisinde çok sayıda özel eşyalarının ve telefonlarının olduğunu belirterek hırsızların yakalanmalarını istediklerini belirttiler.

Polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01