www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Mobilya markaları ABD´de buluştu

   Mobilya markaları ABD´de buluştu

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Highpoint 2018 Sonbahar Mobilya Fuar´ında Türk mobilyasını tüm dünyaya tanıttı. 13-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda yabancı ziyare

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği´nin önderliğinde 6. kez millikatılım organizasyonuyla düzenlenen Highpoint 2018 Sonbahar Mobilya Fuarı 13-17 Ekim 2018 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri North Carolina Eyaleti Highpoint´te gerçekleştirildi.

Yenilenen fuar salonunda sergilenen Türkiye mobilyasının seçkin örnekleri her zaman olduğu gibi yine ziyaretçilerin beğenisini topladı. Fuar öncesi ve süresince "Turkish Furniture, Strong Culture, Design Future? temalı tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirildiği fuarda, Türkiye mobilyasının bir dünya markası olduğu vurgulandı ve Türkiye´nin mobilya ülkesi imajı pekiştirildi.

Dünyanın en büyük mobilya ithalatçısı konumundaki ABD´ye yönelik düzenlenen fuarda, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, verdiği demeçte Amerika´nın Türkiye mobilya sektörü için son derece önemli bir pazar niteliği taşıdığını, ABD´ye yönelik gerçekleştirilen ticaret hamlesi sonucunda Türkiye´den ABD´ye mobilya ihracatının her yıl istikrarlı şekilde arttığının altını çizdi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80