www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Silahlar Kalksın?

 ?Silahlar Kalksın?

Dömez Mahallesi´nde yapılan düğün eğlencesinde havaya ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Necmi Çelik, gözyaşları içinde toprağa verildi. Çelik´in ağabeyi Hüseyin Çelik, ?Silah tamamen kalksın? çağrısında bulundu.

Maganda kurşunuyla hayatını kaybeden merhum Necmi Çelik´in cenazesi, dün mahallesindeki yeşil alanda kılınan cenaze namazının ardından kaldırıldığı mahalle mezarlığında defnedildi. Ölen Necmi Çelik´in cenaze törenine katılan babası İsmail Çelik ise gözyaşları döktü.

?10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ELİNDE SİLAH VARDI?

Ölen Necmi Çelik´in ağabeyi Hüseyin Çelik, ?Takdiri ilahi. Hiçbir şey söyleyemiyoruz. Böyle bir şey yaşanmasını istemezdik ama oldu. Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Bundan sonra düğünlerde silah atılmasın, silah tamamen kalksın? O akşam 10 yaşındaki çocuğun elinde silah vardı. Bizler gururlanıyoruz ama böyle canlar yanıyor. Kimse silah atmasın? şeklinde konuştu.

Necmi Çelik´in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Dömez Mahallesi´nin muhtarı Mustafa A. ve Akbaşlar Mahallesi´nin muhtarı Eyüp A. ile Ramazan Tunç ve Özcan Bayram gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Savcı, 4 şüpheli için ayrıca ek gözaltı kararı aldı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29