www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Türkiye´de Marka Olma Yolunda

   Türkiye´de Marka Olma Yolunda

Faaliyete girdiği günden bu yana İnegöl´ün yaşam merkezlerinden biri haline gelen Tarihi Cafer Paşa Beylik Hanı Kadınlar Çarşısı, yaptığı çalışmalarla Türkiye´de örnek teşkil ediyor.

Tarihi CaferPaşa Beylik Hanı Kadınlar Çarşısı Yönetim Kurulu, handa yapılan çalışmalar ve hana bakış açılarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular

Tarihi CaferPaşa Beylik Hanı Kadınlar Çarşısının ilk açıldığı günkü heyecanıyla İnegöl halkına hizmet vermeye devam ettiğini belirten Han Yöneticileri, ?Türkiye´nin ilk Kadınlar Çarşısı olarak hizmete açılan İnegöl´ün gözde mekânlarından olan CaferPaşa Beylik Hanısadece İnegöllülerin değil şehir dışından gelen turist müşterilerin de büyük ilgisini çekiyor. Ayrıca sosyal medya aracılığıyla Bosna Hersek ve Yunanistan´a kadar hediyelik ürün gönderiyoruz.Bu başarı, hanım esnafımızın bu güzel ortamda müşteriye güler yüzlü yaklaşımından kaynaklanıyor. Mevcut piyasa şartlarının pek iyi olmamasına rağmen esnaflarımız işyerlerinde güzel dönemler geçiriyorlar. Yeni açılan bir alışveriş merkezinde bunlar çok normal,gelecekte bölgede adından söz edilecek bir merkez olacağımıza eminiz. Türkiye genelinde yayın yapan birkaç televizyon kanalının programlarında da yer alan Kadınlar Çarşısı hızlı bir şekilde Türkiye´de markalaşmaya devam ediyor.?

MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR

?Kiralar ve genel giderlerinin çarşıdaki işyerlerine göre uygun durumda. Esnaflar aylık bin ila 2 bin 500 TL arasında değişen kiralar ödüyorlar. Bizim fiyatlarımızın uygunluğunu maliyetlerimizin düşük olması ve gelen firmaların Kadınlar Çarşısı projesine destek olma çabaları ve uygun fiyatlarla esnafa olanak tanıdıkları için herkese teşekkür ederiz. İnegöllü vatandaşların da her zaman çarşıya gelip alacakları ürünleri ilk Beylik Hanı Kadınlar Çarşısında görmeleri esnafa mutluluk veriyor. Bu durumu bir gelenek haline getirmeye çalışacağız. Son günlerde meydana gelen hanın iş yapmadığı haberleri asılsızdır. Meyve veren ağaç taşlanır.Bizler Allah´a şükürler olsun ki kazanıyoruz. Osmanlı geleneklerindeki gibi sefte yaptıysak yapmayan arkadaşlarımıza yönlendiriyoruz.Bizler büyük bir aileyiz.?

 

HANDA NELER SATILIYOR

?Handa İnegöl´e özel yapılmış hediyelik magnetlerden tutun ayakkabıya, bebek giyimine, iç giyimden kuyumcuya, çantacıdan giyim ve butik mağazalara, tuhafiye, zücaciye,bijuteri, ev tekstil, düğün, çeyiz ve kına malzemecileri, kumaşçıdan aldığınız ürünleri terzilere diktirme şansına kadar tüm imkânlar bulunuyor. Ayrıca alışverişte yorulduğunuz zaman kahvenizi kafeteryada ve hanın orta alanlarında içebiliyorsunuz. Yani aradığınız ne varsa han esnaflarımızda bulunuyor.?

 

SOSYAL FAALİYETLER DİKKAT ÇEKİYOR

?Kadınlar çarşısı açıldığı günden bu güne resim sergileri, yazar imza günleri, defileler hatta kadın günleri bile düzleniyor. İnegöl´e değer katan ve değer katacak her türlü sosyal faaliyete kapılarımız açık.Güzel bir İnegöl için el ele vermemiz gerekiyor.?

 

CESARETİNİZİ YİTİRMEYİN

?Ülkemizin yeni kabinesinde Ticaret Bakanı ve Çalışma,Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanın Hanım olmasından İnegöl´ü temsil eden MilletvekilimizinVildan Yılmaz Gürel hanım olmasından gurur duyuyoruz. İnegöl´de de sırf hanımların işyerlerinden oluşan bir çarşının hanım esnaflara özel oluşturulmasından ve bu projenin arkasından duran başta İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Bey ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. İş dünyasında kadınlarıgörmek için can atıyoruz.Herkescesaretini yitirmeden hayallerini gerçekleştirmeli, asla vazgeçmemeli? ifadelerini kullandılar.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71