www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

2018´den Umutluyuz

2018´den Umutluyuz

İnegöl Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, Şubat ayı itibariyle işlerde hızlanma yaşandığını belirterek, 2018´den umutlu olduklarını ifade etti.

Piyasalarla ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, ?2018 yılının 2 ayını geride bırakıyoruz. Devletimizin araçlarla alakalı yaptığı çok güzel bir düzenleme oldu. Daha öncesinde noterden satış alınıyordu, sigorta kestirilip trafiğe gidip ruhsat alma zorunluluğumuz vardı. Şuanda o zorunluluk kalktı. Daha öncesinde olan prosedürleri bir yana bırakarak doğruca notere gidip sigortamız ve fren muayenemiz olduğu takdirde satışlarımızı yapıp ruhsatımızı alarak gidiyoruz. Bu hem bizim hem de vatandaşların açısından çok güzel bir kolaylık oldu. Artık plaka değişimleri dahi gidilip noterden, tek elden yaptırılabilecek.?

HAVALAR ISINDIKÇA İŞLER ARTACAK

?Ocak ayı başında piyasalarda bir durgunluk vardı ama Şubat başı itibariyle bu durgunluk sona erdi. Ufak ufak hareketlenmeler başladı. Şuandan itibaren piyasalar güzelleşti. Havalar ısınmaya başladıkça piyasaların hareketleneceğini düşünüyoruz.?

2. ELE RAĞBET VAR

?Şuanda baktığımızda 2. el araçlar sıfıra göre daha revaçta. İnsanlar zararı az olduğundan dolayı 2. eli tercih ediyorlar. Milletimizin kredi çekme ihtimali de yok denecek seviyeye geldi. Herkes kırmızı kalemi yemiş durumda. Artık insanlar daha uygun, bütçelerini aşmayacak araçlara bakıyorlar.?

YÖN LEVHASI İSTİYORUZ

?2018´den umutluyuz. Ocak ayındaki ağırlığın ardından gelen hareketlilik bize umut verdi. Ülkemiz ne kadar iyi olursa biz o kadar iyi oluruz. Afrin operasyonu işleri etkilemedi. Esnaflar en kötü 2-3 araç alıp satabiliyorlar. Bu da kötü sayılmaz. Otokoop olarak belediyemize de teşekkür ederiz. Burada çevre düzenlemesi ve asfaltlama gerçekleştirdiler. Bunun yanı sıra Oto Galericiler Esnafları olarak idarecilerimizden yön levhaları istiyoruz. Vatandaşların Galericiler Sitesini daha kolay bulabilmeleri için yön levhaları talep ediyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25