www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

3 GALİBİYET 2 YENİLGİ

3 GALİBİYET 2 YENİLGİ

İnegölspor Altyapı futbol takımları hafta sonu çıktığı maçların üçünü kazanıp, ikisini kaybetti. Maçlarla ilgili altyapı antrenörleri açıklamalarda bulundu:

İZZET KAYA: U13 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 0 ? 1 FETHİYE İDMAN YURDU

 

?İnegölspor,U13,olarak öncelikle hedefimiz doğru oynamak, centilmenlikten ödün vermemek bizim felsefemizdir,ve her hafta bu doğrultuda oyunumuzun üzerine koyarak gelişmektir,büyük sahada ilk defa oynayan oyuncularımız,yavaş,ta olsa üzerine koyarak ilerliyor,Bu hafta oynadığımız Nilüfer Altınşehir maçını,kaybettik,maç boyunca topun bizde kalması,çok önemliydi,sayısız gol pozisyonuna girip skora yansıtamadık,ilerleyen haftalarda,bu oyunu skora,da yansıtmamız kaçınılmaz olacaktır?

 

CANER TABAN: U15 TEKNİK SORUMLUSU

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 3 ? 1 İNEGÖLSPOR

 

?B.G.G. Liginin 18.haftasında deplasman da Darıca Gençlerbirliği Spor´un konuğu olduk. Maça kontrollü başlayarak rakibimizin galip gelmek amacıyla oynayacağı baskılı oyunu lehimize çevirmeye çalıştık.Maçın ilk 10 dakikası oyun istediğimiz gibi gitse de bu dakikadan sonra rakibimiz oyun üstünlüğünü eline aldı ve ilk yarı şokuna kadar bu üstünlük devam etti.2.yarı biraz daha toparlanan ekibimiz girdiği net pozisyonları değerlendiremedi. Oyun üstünlüğünü alsak da skoru değiştiremeyince bir nevi ilk yarıda ki kötü oyunumuzun sonucunu almış olduk.?

 

SELAHATTİN ESEN : U16 TEKNİK SORUMLUSU

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 1 ? 2 İNEGÖLSPOR

 

?TFF B.G.G.L 1.BÖLGE 2.GRUP 18.haftasında deplasmanda Darica Gençlerbirliği ile karşılaştık maça düşüncemiz olan önde baskı topa ve oyuna hakimiyetini elinde tutan bir takim olgusunu yansıtmak için çıktık ama daha maçın başında basit top kaybıyla rakibe pozisyon verdik ve golü kalemizde gördük neyse ki bu gol takımımızı demorilize etmedi gerçek ve doğru oyunumuzu göstermeye başladık. Oyunu hızlı bir şekilde kenarlara taşıdık etkili ortalarla gol pozisyonları ürettik değerlendiremedik baskımızı arttırarak sürdürdük ve golü bulduk Oyun hâkimiyetini elimize aldık devamında 2.golü de bulup öne geçtik. Devrenin sonlarına doğru skoru arttırma fırsatlarını kullanamadık. İkinci yari ise olumsuz hava koşulları rüzgarın etkisiyle rakibin baskısı ve üstünlüğü ile geçti. Net pozisyonlar bulduk, ama değerlendiremedik. Rakibimiz duran toplardan etkili olmaya çalıştık. Neticesinde maçı kazanmasını bildik oyuncularımı kutlarım?

 

MURAT YAKŞİ: U17 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 2 ? 1 DARICA GENÇLERBİRLİĞİ

 

? Ligin 18.haftasında kendi sahamızda Darıca Gençlerbirliğini ağırladık. Galibiyetle sonuçlanan oyun sonucunda ikinci sıradaki takımla olan puan farkını koruduk ve haftayı lider olarak kapadık.Ligin bitimine 4 hafta kala ikincinin 4 playoff potasının ise 6 puan önünde avantajlı bir şekilde yolumuza devam etmekteyiz. Zorlu maçlar öncesi kendi sahamızda puan farkını korumak ve güzel oyunla takım oyununu geliştirmek amacıyla çıktığımız maçta rakibimize üstünlük kurarak sahadan 2,1´lik galibiyetle ayrıldık. İkili mücadelelerin fazla olduğu güçlü olanın ayakta kaldığı müsabakada baskılı oyun ile rakibi kendi sahasına hapsettik. Hızlı oyunculara sahip olan rakibimiz zaman zaman tehlikeli pozisyonlar buldular ve yaşanan anlaşmazlık neticesinde basit bir gol yiyerek kendi sahamızda geriye düştük. Bu dakikadan sonra oyuna tam anlamıyla hükmetmeye başladık. Geliştirdiğimiz etkili ataklarla rakibi baskı altına aldık ve duran top organizasyonu ile golü bulduk skoru dengeledik. Golden sonra bir çok pozisyon ürettik fakat başarılı olamadık.İkinci yarıda inancımızı kaybetmeden,mücadele gücümüzü yitirmeden doğru oyunu oynamaya devam ettik ve aradığımız golü bulduk. Geriden gelerek oyunu kazanan, mücadele gücünü kaybetmeyen,inancını yitirmeyen oyuncularımı kutluyorum.?

 

SUAT GÜNEŞ : U19 TEKNİK SORUMLUSU

İNEGÖLSPOR 3 ? 2 DARICA GENÇLERBİRLİĞİ

 

?Son haftalarda oynadığımız en ciddi takımlardan Darıca Gençlerbirliği maçında ilk 20 dakikada bulduğumuz gollerle ilk yarıyı önde bitirdik. İkinci yarı oyun ortada giderken gol yedik ama hemen karşılık verdik ve zor bir haftada maçı kazandık. Ve liğin bitimine 4 hafta kala playoffu gitmeyi garantiledik. Başta futbolcular olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum?

Haber ve fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87