www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

4 MAHALLEYE BAYRAM HEDİYESİ

 4 MAHALLEYE BAYRAM HEDİYESİ

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, 4 mahalledeki sıcak asfalt çalışmalarının bayrama kadar tamamlanacağını söyledi.

İnegöl sokaklarını kusursuz hale getirmek adına hummalı bir asfalt çalışması yürüten İnegöl Belediyesi, Pazartesi günü başlayacak olan kurban bayramı öncesi 4 mahallede sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayacak. Kemalpaşa Mahallesi´nin ardından Mahmudiye Mahallesi´nde de hummalı bir çalışma başlayan Fen İşleri Müdürlüğü´nün burada sürdürdüğü asfaltlama uygulamasını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, bayram öncesi Cumartesi ve Pazar günleri de iki mahallede daha asfaltlama çalışması yapılacağını açıkladı.

KEMALPAŞA TAMAM, MAHMUDİYEDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokak, Umut Sokak ve Gözde Sokakta devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kansu, İnegöl Belediyesi olarak her alanda yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi. ?Bugün de Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapımı devam eden sıcak asfalt uygulama alanındayız? diyen Adil Kansu ?2 gün önce Kemalpaşa Mahallesi Varlık Sokak, Yaren Sokak ve Hüner Sokakta sıcak asfalt uyguladık. Orası yaklaşık 700 metre uzunluğunda ve 800 ton asfalt uyguladık. Bugün de Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokak, Umut Sokak ve Gözde Sokaktayız. Burada da yaklaşık 480 metre uzunluğunda 500 ton sıcak asfalt uygulayacağız? şeklinde konuştu.

MESUDİYE VE SÜLEYMANİYE DE ASFALTLANACAK

Mahmudiye Mahallesindeki çalışmaların bugün tamamlanacağını belirten Kansu, ?Bugün buradaki çalışmaları tamamlıyoruz. Ardından Süleymaniye Mahallesi Yücel Sokağa geçeceğiz. Orada bir çocuk oyun parkı uygulamamız olmuştu. Onun yan tarafındaki yan yollarında yaklaşık 180 ton sıcak asfalt uygulanacak. O bölgeyi de toparladıktan sonra Cumartesi günü de Mesudiye Mahallesi Betül, Zencefil, Sorguç ve Işıkkale Sokaklarında yapılan otopark ile çocuk parkı uygulamasının etrafında da sıcak asfalt uygulayarak toplamda 250 ton sıcak asfalt yapılacak bu bölgede? dedi.

4 MAHALLEMİZE SÜRPRİZ YAPMIŞ OLDUK

Adil Kansu, bu 4 mahallede toplamda 1750 ton sıcak asfalt ve yaklaşık 1500 ton da PMT malzemesi uygulayacaklarını kaydederek ?Bayram öncesi 4 mahallemize sürpriz yapmış olduk. İnşallah iyi günlerde bu yolları kullanırlar. Ben bu vesile ile hem mahalle sakinlerimizin hem ilçe halkımızın Pazartesi günü idrak edeceğimiz kurban bayramını kutluyorum. Ayrıca bundan sonra da asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bir ekibimiz ağaç işleri bölümünde sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor. Yine Alanyurt bölgesinde farklı yerlerde sathi kaplama uygulamaları sürecek. Bayramdan sonra durmak yok uygulamaya devam edeceğiz? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19