www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

6. Atatürk Resim Sergisi Açıldı

6. Atatürk Resim Sergisi Açıldı

İnegöl Rotary Kulübü tarafından gelenek haline getirilen Atatürk Resim Sergisi´nin 6´ncısı İnegöl AVM Sergi Salonu´nda gerçekleştirildi.

İnegöl Rotary Kulübü tarafından bu yıl 6´ncısı düzenlenen Atatürk Resim Sergisi, dün düzenlenen törenle açıldı. 10 Kasım´a kadar açık kalacak olan sergide gençlerin Atatürk ve Cumhuriyet bilincinin pekişmesi hedefleniyor.

 

GELENEK SÜRECEK

Konu ile ilgili konuşan İnegöl Rotary Kulübü Başkanı Ahmet Uğur, ?İnegöl Rotary Kulübü olarak Atatürk Resim Sergimizin bu yıl 6´ncısını düzenliyoruz. 10 Kasım´a kadar devam edecek. Buradaki gayemiz, gençlerin yoğunlukla ilgi duydukları AVM´lerde Atatürk değerlerini, Cumhuriyeti gençlerimize tanıtmak, Atatürk´ün geçmişte hayata geçirdiği eserleri ve ilkeleri göstererek onlara ufuk açmak istiyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sergimizi düzenledik ve bu geleneği uzun yıllar sürdüreceğiz. Ayrıca Atatürk ve Cumhuriyet balomuzun bu yıl 2´ncisini düzenledik. Salon doldu taştı? Atatürk´ün sözleri, yaptıkları ve eserleri katılımcılara sunuldu. Atatürk´ün sevdiği şarkılar söylenerek danslar yapıldı. Bursa bölgesinden de arkadaş ve dostlarımız katılım gösterdiler. Katılan herkes memnun oldu. Önümüzdeki yıllarda bu geleneği de sürdürmek istiyoruz. Bu bir hizmettir. Atatürk değerlerinin, ilkelerinin devam etmesi, çağdaş ve medeni ülkeler seviyesine çıkmamızda büyük rol oynuyor. Gençlere bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bize? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71