www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FACİA KIL PAYI ATLATILDI

 FACİA KIL PAYI ATLATILDI

Özdilek köprülü Kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında aralarında polis otosunun da bulunduğu 14 araç birbirine girdi. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazada, kazayı seyreden bir kişi karşı yönden gelen aracın çarpması sonucu yaralandı.

Cumartesi akşamı saat 21.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzerindeki Özdilek köprülü kavşağı üzerinde meydana geldi. Gizli buzlanmanın yol açtığı kazada şans eseri yaralanan olmazken, 14 araçta maddi hasar meydana geldi. Olaya müdahale etmek için giden trafik ekiplerinin otosu da kazaya karışırken, aynı saatlerde Bursa istikametinde Ümitalan mevkiinde meydana gelen başka bir kazada da 2’si çocuk 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Köprülü kavşağın Bursa-Ankara yolundan Alanyurt Bulvarına bağlandığı tali yolda yaşanan zincirleme kaza; gizli buzlanma nedeni ile araçların kayması üzerine meydana geldi. Tali yola giren araç sürücüleri buzlanma nedeni ile direksiyon hâkimiyetlerini kaybederek savrulmaya başlarken, birbirine giren araçlara arkalarından gelen araçlar da duramayarak çarptı. Çok sayıda aracın hurdaya döndüğü kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Polis Otosu İle Basın Mensubunun Aracı Da Kazaya Karıştı

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda Emniyet ekibi sevk edilirken, ekipler olay yerine geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir aracın sürücüsü frene basınca kaymaya başlayarak park halindeki polis otosu ile olay yerine haber yapmak için giden bir basın mensubunun aracına da çarptı.

Kazayı Seyrederken Araba Çarptı

Kaza mahallinde 15 aracın karıştığı ve araçların hurdaya döndüğü kazayı seyretmekte olan Fatih Yıldız isimli bir vatandaşa karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 PA 030 plakalı araç çarptı. Kaza sonrası kaçarak olay yerinden uzaklaşan aracın bulunması için çalışma başlatılırken, kazaya karışan araç Mesudiye Mahallesi Dere Sokak üzerinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Aracın çarptığı Fatih Yıldız ise yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen Yıldız, yapılan müdahalenin ardından tedavi altına alındı.

Kaza Sonrası Yolda Tuzlama Çalışması Yapıldı

Kaza sonrası olay yerindeki araçlar kısa süre içersinde kaldırılırken, İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kaza mahallinde ve kavşak üzerinde tuzlama çalışması yaptı. Kazaya karışan vatandaşlar ise tuzlama çalışmasının geç yapılmasından şikâyet etti.

Aynı Dakikalarda Ümitalan’da Kaza; 7 Yaralı

Öte yandan, aynı saatlerde bir kazada Ümitalan mevkiinde meydana geldi. Kar yağışı ve buzlanma nedeni ile yaşanan kazada 2’si çocuk 7 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirilirken, kazada yaralanan; Adnan Avdzı(29), Furkan Ülker(2), Samet Ülker(1) ve Mehmet Ülker(31) acil serviste ayakta tedavi edildiler. Aslı Avdzı(29) ile Fatma Ülker(29) ise yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındılar.

Meydana gelen zincirleme kaza, yayaya aracın çarpması sonucu oluşan kaza ve Ümitalan mevkiinde meydana gelen kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturmalar sürüyor.



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00