www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Adem Cepe, bağımsız aday oldu

Adem Cepe, bağımsız aday oldu

Birçok siyasi partide çeşitli görevlerde bulunan Adem Cepe, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri´nde bağımsız belediye başkan adayı oldu.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine Cerrah´lı Adem Cepe, bağımsız belediye başkan adayı olarak katılacak. Birçok partide çeşitli görevlerde bulunan Cepe, inegöl´e hizmet yapmak için yola çıktığını söyledi.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Adem Cepe Kimdir?

1979 İnegöl Cerrah Mahallesi doğumlu olan Adem Cepe, İlk ve orta öğretimini Cerrah Mahallesinde okumuş olup, liseyi ise İnegöl lisesinde tamamlamıştır. Cepe; Askerlik görevinden sonra uzun yıllar sanayide çalışmış ve 2005-2018 yılları arasında İnegöl belediyesine bağlı su işleri müdürlüğünde sayaç okuma ve sayaç kesme personeli olarak görev yapmıştır. Cepe; 9 yıllık evli olup Sinan bey mahallesinde ikametgah etmektedir.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cepe, Açıklamasında; ´´Ortaokul yıllarından sonra bakıyordum insanlar bir parti için seçim dönemlerinde sürekli koşuşturuyordu o zaman yaş ufak olunca kendime hedef belirlemiştim belediye başkanı olmayı düşünüyordum. Gençlik dönemlerimde Doğru Yol Partisi´nde Gençlik Kollarında görev alarak ilk kez siyasete atılmış oldum. Ayrıca bunun dışında birçok partide görev alarak siyaset hayatımı bu şekilde devam ettirdim ve en son çocukluk hayalimizi gerçekleştirmeye karar verdik.´´dedi.

Neden Bağımsız Adayım:

Bağımsız Aday Cepe Konuşmasının devamında ise; ?´Neden Bağımsız adayım: Birçok partide görev aldıktan sonra dedim ki; ?Niye partilerde görev alayım. İnsanların partilere görüş açısında zıtlık olduğu için bağımsız bireysel tek olarak kendimiz olarak inegöl´e hizmet yapmak için bu yola çıkmış bulunuyorum. Ayrıca birilerinin arkasında olarak değil, kendi cesaretimizle devam etmek için bağımsız adayım. Bugün bir şey yapabilmek için teşkilatlara yalvarmakla değil veya herhangi birine yalvarmakla değil, Belediye kurumlarının bire bir kendi öz güvenlerine yakışacak bir hizmet kalkıp da partiyle yada birileri aracılığı ile değil, insanların bire bir kendisi gelmesi  gerekiyor tek amacımız budur.´´ İfadelerini kullandı.

Bağımsız belediye başkan adayı Adem Cepe, yakın bir zaman içerisinde bir basın toplantısı yaparak kendisini ve projelerini İnegöl halkına tanıtacağını belirtti.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25