www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ADİL VE İLKELİ OLACAĞIZ

ADİL VE İLKELİ OLACAĞIZ

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, ?Biz adaleti esas alan kadrolarız. Adil ve ilkeli olacağız. İnegöllü vatandaşlar başını yastığa rahat koymadan biz yöneticiler olarak uyumayacağız, dinlenmeyeceğiz.?dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, seçim çalışmalarını çarşı ve sanayi esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

BU NASIL ÖNCÜ BELEDİYE

Esnafların şikâyetlerini dinleyen SP Adayı Hasan Eroğlu, ?Bir tarafta, insanlar her gittiğimiz yerde ulaşım, su, altyapı, imar vb. gibi konularda bizleri sorun yağmuruna tutarken, diğer tarafta vergisini veren, ülke ekonomisine katkıda bulunan esnaflar, çöp toplama hizmetinden bile mahrum bırakılıyor. Bütün bunlar İnegöl´ümüzde şahitli ve ispatlı yaşanırken, sayın belediye başkanımız Taban, hizmette öncü belediyeyiz diye açıklamalarda bulunuyor. Değerli başkanım, bu kronik sorunlar İnegöl´de kol gezerken, bizim belediyemiz hizmette öncü ise, vay diğer belediyelerin haline.?diye konuştu.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, seçim çalışmalarını çarşı ve sanayi esnafını ziyaret ederek sürdürdü.

Esnaflar çöp toplama hizmetinden mahrum

Esnafların dertlerini dinleyip, istişare eden Eroğlu, mevcut yönetimin hiçbir soruna çözüm üretemediğini belirtti. Esnafın, ekonomik ve fiziki sorunlarının içinden çıkamaz bir hâle geldiğini ifade eden Eroğlu, ?Mevcut yönetimin yanlış ekonomi politikaları yüzünden, ülke genelinde var olan sıkıntılardan İnegöl esnafı da payını almış durumda. Bu sıkıntılar yetmezmiş gibi yerel idarenin akıl almaz politikaları ve basiretsizliği yüzünden hepten mağdur oluyor. Düşünebiliyor musunuz bugün sanayi çöplükten, çukurdan ve düzensizlikten geçilmiyor. Bugün ziyaretlerimiz esnasında hemen hemen her dükkânda esnaf çöplerin alınmadığını tarafımıza iletti. Su faturalarından bile katı atık toplama bedeli alan belediyenin, insanları en temel hizmet olan çöp toplama hizmetinden mahrum bırakması kabul edilebilir bir şey değil. Bu sorun genel olarak İnegöl´ün her yerinde var. Alanyurt´da esnafları ziyaret ederken, Ertuğrul Gazi Mahallesi´nde esnaf olan bir amcamız, çöp konteynır olmadığı için iki sokak öteye çöp taşıdığını ifade etti. Esnafa iki sokak öteye çöp taşıttıran yöneticiler, yastığa başını koyduğunda nasıl rahat uyuyor anlam veremiyorum. Bir tarafta, insanlar her gittiğimiz yerde ulaşım, su, altyapı, imar vb. gibi konularda bizleri sorun yağmuruna tutarken, diğer tarafta vergisini veren, ülke ekonomisine katkıda bulunan esnaflar, çöp toplama hizmetinden bile mahrum bırakılıyor. Bütün bunlar İnegöl´ümüzde şahitli ve ispatlı yaşanırken, sayın belediye başkanımız Taban, hizmette öncü belediyeyiz diye açıklamalarda bulunuyor. Değerli başkanım, bu kronik sorunlar İnegöl´de kol gezerken, bizim belediyemiz hizmette öncü ise vay diğer belediyelerin haline.? dedi.

?Sıcak Makam Odası Sevdalısı Değiliz?

İstişare ettiği vatandaşlara asla, koltuk ve sıcak makam odası sevdalısı olmayacaklarını belirten Eroğlu, ?Bizim tek derdimiz vatandaşa hizmettir. Önceliği vatandaşa hizmet olmayanlar, makam koltuklarından kalkmamak için insanları kin ve nefret söylemleri ile kutuplaştırıyorlar. Dün teröristleri devlet törenleriyle karşılayanlar bugün Milli Görüş kadrolarına çeşitli yakıştırmalar yapmaya kalkışıyorlar. Değerli büyüklerim, kardeşlerim bunun tek nedeni Saadet Partisi´ne olan oy akışıdır. İnegöl´de her vatandaşımıza derdimizin güzel ve yaşanılabilir bir İnegöl inşa etmek olduğunu söylüyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. İnegöl halkı eğer bize görev yetkisi verirse, biz halkımızla da istişare ederek bu bahsettiğimiz İnegöl´ü inşa edeceğimizin sözünü veriyoruz. Bizler sıcak makam odası sevdalısı olmadığımız için, milletin iradesine saygı gösteririz. Millet eğer göreve layık görürse, bizi işaret ederse, biz hizmet ederiz. Eğer başka bir siyasi oluşumu işaret ederse daha büyük heyecan ve olgunlukla çalışmalarımıza devam ederiz. Sırf bu yüzden bizim gözümüzde herkes eşit ve bir olacak.  Burada yine sizlerin huzurunda söz veriyorum; Hasan Eroğlu´na oy veren vatandaşla vermeyen vatandaş arasında hiçbir fark olmayacak. Biz Erbakan Hocamızdan ve onun siyasi geleneğinden bunu öğrendik. Biz adaleti esas alan kadrolarız. Adil ve ilkeli olacağız. İnegöllü vatandaşlar başını yastığa rahat koymadan biz yöneticiler olarak uyumayacağız, dinlenmeyeceğiz.? İfadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87