www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AK PARTİ ?TABAN´ DEDİ

AK PARTİ ?TABAN´ DEDİ

AK Parti ile MHP´den oluşan Cumhur ittifakının İnegöl Belediye Başkan Adayı AK Parti´li Alper Taban oldu.

Günlerdir merak edilen AK Parti adayı cevabını buldu. MHP İle birçok il ve ilçede ittifak yapan AK Parti, İnegöl´de mevcut Belediye Başkanı Alper Taban´ı, 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakının adayı olarak açıkladı.

RABBİM HAYIRLI İŞLER YAPMAYI NASİP ETSİN

Dün Bursa´da gerçekleşen aday tanıtım töreninde adaylığı resmi olarak açıklanan Başkan Taban, sosyal medya hesabından,, ?Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan´ın teveccühü ile 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminde partimizin adayı olmanın onuru ve gururunu yaşıyorum. Adaylığımın açıklanması sonrasında tebrik etmek için telefonla arayan, mesaj atan, sosyal medya üzerinden güzel dileklerini ifade eden tüm hemşerilerime dostlarıma ve büyüklerime teşekkür ediyorum. Rabbim bu şehir için hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşaAllah.?paylaşımında bulundu.

-------------------------------------------------------------

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bursa Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş´un katılımıyla gerçekleşti. 

Programda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Alinur Aktaş, "Ak Parti´mizin bu günlere gelmesine kadın kollarımızdan mahalle temsilcilerimizde, bakanlarımıza kadar tüm kardeşlerimizin çok ama çok katkıları var. Şükürler olsun ki bu kadro milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bir kadrodur. Hep birlikte diyoruz ki; Türkiye´ye huzur getiren bu kadro bugün başka ülkelere de huzur götüren bir kadro haline gelmiştir. Türkiye´nin her yerinde bu değişim programını sürdürmeye devam ediyor. Katılımcı şeffaf ve denetlenebilir yöneticiliği geliştirdi. Deyim yerindeyse AK Parti´nin mesleği yerel yönetimdir. Bugün herkesin kabul ettiği şeylerden birisi de yerel yönetim gerçeğidir. Recep Tayyip Erdoğan´ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması yerel yönetimlerde başarılı olmamızı sağlamıştır. Bursa medeniyetimizin en güzel şehirlerimizden biridir. Bursa Osmanlı´nın şehirciliği başlattığı yerdir. Kent yönetimi çok hassas bir iş. Ufak hatalar ciddi sıkıntılara sebep olabiliyor. Bilinçli yöneticiler burada önemlidir. Biz bu bilinç ile bu göreve geldik.Çalışma arkadaşlarımız ile bu hedefte çalışıyoruz. Biz Bursa´ya gönül verdik amacımız Bursa´ya hizmet etmek. Kimsenin gönlünü kırmadan Bursa´nın yarınlarını dizayn etmek için çalışacağız. İşimiz çok, sorumluluğumuz çok ağır. Bursa´nın yarınları bugünlerden daha güzel olacak. Her bir ilçemiz Bursa´nın gelişimine katkıda bulunan nadide yerlerdir. Farklı bir seçime gidiyoruz. Cumhur ittifakı ile 31 Mart´tan sonra da Bursa´nın her alanında var gücümüz ile çalışacağız. Bursa´nın geleceğinin inşaasında her bir başkanımız ile istişareler yaparak bu yeni süreçte tek bir kalp kırmadan devam etmek istiyruz. Şehrin her köşesine hizmet götürmek için tüm gayretimiz ile çalışacağız. Kapsamlı bir şehir tasavvuru geliştirdik. Bursa´yı tüm değerleri ile ileriye taşıyacağız. Kirlenmeyeceğiz, kirletmeyeceğiz ve kirletenlere asla müsade etmeyeceğiz. Bursa zenginliklerden kazandığını görecek. Huzurun rahatın ve bereketin şehri olacak. İşçisi, memuru, esnafı, kadını, erkeği ile kimseyi dışarıda bırakmadan aydınlık bir geleceğimiz var. Bu kadim şehrin gelecekte de en iyiler yerinde olması için vatandaşlarımıza söz verdik. Modern yönetim anlayışı ile çalışacağız. İnşallah sizler ile birlikte huzur ve refah için önemli çalışmalar yapacağız" dedi.

Başkan Aktaş´tan sonra konuşan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyon Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, "Bu zamana kadar görevlerini en iyi şekilde yapan belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilat mensuplerı olarak kapı kapı dolaşıp gönüller kazanan bir oluşumdur. Cumhur İttikafı bu ülkenin bekası için kurulmuş yerli ve milli bir ittifaktır. 31 Mart seçimleri bir yerel seçim. Ancak bu seçimlerin de iki yüzü var. Bu haritalamızın sınırlarını aşan bir seçimdir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ise, "Her Bursa´da konuştuğumuzda başka duygular ile konuşuyoruz. Bursa Osmangazi´nin Orhangazi´nin hakkaniyet duygularının olduğu bir şehir. Bursa, her köşesinde Emir Sultan´ın dualarının olduğu bir şehirdir. Bursalı olmak bir ayrıcalıktır. 31 Mart akşamı inşallah Bursa´da 17 ilçede ve büyükşehirde zafer türkileri ile Bursa´da kutlama yapacağız. Seçim kampanyasının en güzel bie şekilde geçmesini temenni ediyorum.  Milletimiz hangi istikamette gideceğini bu seçimde temin edecektir. Yeniden Recep Tayyip Erdoğan´nın önünü açacaktır. Biz kökü mazide olan bir partiyiz. İşimiz sadece yerel seçimlerde değil. İşimiz sadece genel seçimlere gitmek değildir. AK Parti, yüzyıllardır olan dava hareketinin bir hareketidir. Biz köklerimizden başka hiçbir kaynağı olamayan, Allah´tan başka hiçbir gücün önünde eğilmeyen bir oluşumuz. AK Parti reformcu bir patidir. AK Parti´nin en büyük reformu Cumhurbaşkanı´nı halkın seçmesini sağlamasıdır. Önceki seçimlerde Cumhurbaşkanı seçiminde türlü oyunlar oynadılar. Artık millet kazandı. Bugün kimin Cumhurbaşkanı olacağına sandıkta bu millet karar veriyor" sözlerini kullandı.

Konuşmaların ardından Cumhur ittifakının adayları şu şekilde açıklandı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı: ALİNUR AKTAŞ

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı: MUSTAFA DÜNDAR

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı: OKTAY YILMAZ

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı: NECATİ ŞAHİN

AK Parti Karacabey Belediye Başkan adayı: ALİ ÖZKAN

AK Parti Gürsu Belediye Başkan adayı: MUSTAFA IŞIK

AK Parti İnegöl Belediye Başkan adayı: ALPER TABAN

AK Parti Mudanya Belediye Başkan adayı: AHMET MURAT ÜNAL

AK Parti İznik Belediye Başkan adayı: KAĞAN MEHMET USTA

AK Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan adayı: MEHMET KANAR

AK Parti Gemlik Belediye Başkan adayı: BERKAY BULUT

AK Parti Kestel Belediye Başkan adayı: ÖNDER TANIR

AK Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı: BEKİR AYDIN

AK Parti Orhaneli Belediye Başkan adayı: ALİ AYKURT

AK Parti Keles Belediye Başkan adayı: MEHMET KESKİN

AK Parti Büyükorhan Belediye Başkan adayı: AHMET KORKMAZ

AK Parti Harmancık Belediye Başkan adayı: YILMAZ ATAŞ

Yenişehir Belediye Başkan adayı: DAVUT AYDIN (MHP ADAYI)

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71