www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akhisarspor´da Galibiyet Sevinci

Akhisarspor´da Galibiyet Sevinci

1.Amatör Lig 5.Grup´ta mücadele eden Akhisarspor, Teknik Direktör değişikliğinden sonra çıktığı ilk maçtan 3 puanla ayrıldı.

Akhisarspor, İnegöl Sanayi Sahası´nda Teknik Direktör Mustafa Dinçer önderliğinde 3. karşılaşmasına çıktı. Son 2 maçından1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Akhisarspor, üçüncü hafta mücadelesinde Ovaakçaspor´u 3-1 yenmeyi başardı.

EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

Müsabakayı değerlendiren Akhisarspor Antrenörü Mustafa Dinçer, ?Bu ligde biz de varız diyebilmemiz için mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıktık. Cezalı, hasta, sakat futbolcularımız vardı. Ayrıca mobilya fuarı nedeniyle maça gelemeyen futbolcularımız vardı. Maç kadrosu kurmakta oldukça zorlandık. Tolga´yı sakatlığı olmasına rağmen sakat sakat oynatmak zorunda kaldık. Yalçın ve Faruk ağır gribal enfeksiyon geçirirken serum ve iğne ile oynadılar. Rakibimiz de ilk 2 hafta kaybettiği için bu maça mutlak kazanma düşüncesiyle çıktı. Oyuncularımla kısa bir süre çalışmamıza rağmen sahada istediklerimizi büyük ölçüde uygulamaya çalıştılar. Taktik disipline bağlı kaldılar. Özverili bir şekilde mücadele ederek bu maçı kazanan oyuncularını tebrik ediyorum. Takımımın fizik kondisyon olarak eksikleri olduğunu da gördüm. Daha çok çalışarak bu eksiğimizi kısa zamanda gidereceğiz. Bu hafta 3 maçını da kazanan ve lider konumda bulunan Fatihgücü ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek ve iddiamızı devam ettirmek istiyoruz? ifadelerini kullandı. 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29