www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Alanyurtspor´da Yalçın Yeşil Dönemi

 Alanyurtspor´da Yalçın Yeşil Dönemi

1. Amatör Küme temsilcimiz Alanyurtspor, 2017-2018 futbol sezonu öncesi antrenörlük görevine Yalçın Yeşil´i getirdi.

Alanyurtspor Sosyal Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hakan Durak ve As Başkan Emre Dalga katılım gösterdi. Tecrübeli antrenörYalçın Yeşil ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

YEPYENİ BİR ALANYURTSPOR İZLETECEĞİZ

İmza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Hakan Durak, ?Alanyurtspor´u birlikte çalışmak istediğimiz bilgi ve tecrübelerine inandığımız başarılı antrenörYalçın Yeşil hocaya emanet ettik. 2017-2018 yeni futbol sezonu hocamıza ve kulübümüze hayırlısı olsun. Bu sezon hedefimize Süper Amatör Lige yükselmektir. Tesisleşme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. En kısa zamanda hocamız Yalçın Yeşil´in raporu doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlayıp yepyeni bir Alanyurtspor ile birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezon özellikle Alanyurtspor´u izlemek bir ayrıcalık olacaktır? dedi.

SEZONU EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ

Deneyimli antrenör Yalçın Yeşil,  Alanyurtspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ?Hedefimiz sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen, lige iyi hazırlanıp, sezonu en iyi yerde bitirmektir? dedi.

Yalçın Yeşil; İnegolspor´da 3 sezon, İskenderun Spor´da, 1 sezon, Nazilli Belediyespor´da 3 sezon, Türk Telekom´da 1 sezon, Kırıkkale Spor´da 1 sezon,Nilüfer BelediyeSpor´da1 sezon futbol oynadı. Futbola hizmetine daha sonra antrenör olarak devam etti. Kafkasspor´da 1 sezon, Yenicespor´da 3 sezon ve Bodrum´da 3 sezon antrenörlük yaptı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00