www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Aldığımız maçı verdik

Aldığımız maçı verdik

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Buca karşısında oyunun kontrolüne tamamen sahip olmalarına rağmen mağlup olduklarını belirterek; ?Aldığımız maçı verdik? dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Bucaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yoldaş, ?11 maçlık bir serinin sonucunda mağlubiyetle tanıştık. Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Oyuna çok iyi başlamadık. Çok gol fırsatı değil de çok kontra pozisyonlar verdik. Deplasmanda oynuyorsak, bu kadar kontra pozisyon vermememiz gerekirdi. İkinci devrede tam tersi bir oyun anlayışında geçti maç. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Yani rakip nerdeyse kalemize bile gelemedi. Ama saçma sapan bir gol yedik. İnanılacak bir maç değil. Aldığımız bir maçı verdik. Çok üzgünüz tabiî ki ama bunu bir kaza olarak değerlendiriyorum. Oyuncularımla ilçe olarak ta, taraftar olarak ta, hep beraber kaldığımız yerden aynı şekilde önümüzdeki hafta devam etmemiz gerekir. Yitirdiğimiz bir avantajımız çok. Bunu bir süreç olarak görmek lazım. Ligin sonuna kadar elimizden ne geliyorsa zaten onu yapacağız. Hedefimiz bellidir. Play-Off´a girmektir. İnşallah hep beraber bunu başaracağımıza ben inanıyorum. Onun için artık arkamıza bakmamamız lazım. Önümüze bakmamız lazım. Önümüzde önemli bir Sancaktepe maçı var. İyi hazırlanıp, o maçı düşünmemiz lazım? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71