www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Allah´ın İnayeti Tecelli Edecektir?

?Allah´ın İnayeti Tecelli Edecektir?

Geçmişte Bosna´da yaşanan insanlık dramının bugün Filistin´de yaşandığını belirten Kaymakam Ali Akça, ?O gün, tüm zalimliklerine rağmen orada kazanamadıkları gibi Filistin´de de, Gazze´de de Allah´ın inayeti tecelli edecektir? dedi.

Kaymakam Ali Akça, önceki gün katıldığı bir programda Filistin´de yaşanan insanlık dramı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GEÇMİŞTE BOSNA´DA YAŞANAN DRAM BUGÜN FİLİSTİN´DE YAŞANIYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Ali Akça, ?Her şeyin sahibi olduğunu zannedenler, daha fazlasını elde etmek için insanlara zulüm ediyor, haklarını gasp ediyor, onları kendi ülkelerinden tehcire zorluyor, vahşet ve katliamlar yapıyorlar. Gıyabi cenaze namazını kıldığımız Filistinli kardeşlerimiz, bu zalim ve anarşist anlayışın zulmü altında, on yıllardır kendi ülkesini savunmaya çalışan bir milletin evlatlarıydılar. Yıllar önce Bosna´da şehit edilen kardeşlerimizin gıyabi cenaze namazlarını kılışımızı hatırladım. Onlar da kendi ülkelerinde sadece huzur içinde yaşamak istiyorlardı. Onların da tek istedikleri; kendi topraklarında yaşayıpölmekti. İşte o yıllarda Bosna´da yaşanan insanlık dramı, bugün Filistin´de yaşanıyor. O gün, tüm zalimliklerine rağmen orada kazanamadıkları gibi Filistin´de de Gazze´de de Allah´ın inayeti tecelli edecektir. Sahip olduklarına şükretmeyenlerin, başkalarının hak ve hukukunu gözetmeyenlerin sonu hüsran olacaktır" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00