www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?ALTEPE´NİN YERİNE AKTAŞ´

 ?ALTEPE´NİN YERİNE AKTAŞ´

Bursa büyükşehir Belediyesi´nden beklediği hizmeti alamayan İnegöllüler, 2019 yılında yapılacak yerel seçimleri sabırsızlıkla bekliyor. Recep Altepe´nin 3´üncü kez aday gösterilmesinden endişe duyan İnegöllülerin en önemli kozu ise, İnegöl Belediye Başkan

Genel ve yerel seçimlere henüz 2 yıl var, ancak İnegöl´de siyasi kulisler erken başladı. 3 yıldır hizmet alamamaktan şikayetçi olan ilçe halkının en önemli beklentisi, 2019 yerel seçimlerinde İnegöllü bir ismin aday gösterilmesi ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturması.

İNEGÖLLÜLERİN KOZU ALİNUR AKTAŞ

2014 yerel seçimleriyle birlikte Bursa´ya merkez ilçe olan İnegöl, aradan geçen 3 yılda umduğunu bulamadı. İnegöl Belediye bütçesinin büyük bir kısmını kullandığı halde, ilçeye beklenen hizmeti bir türlü veremeyen Başkan Recep Altepe, 2109 yılı yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıklamıştı. Altepe´nin aday olacağını açıklaması, İnegöl´de endişe ile karşılandı. İlçe halkı, büyük öfke duyduğu Altepe´ye yeniden aday olması halinde oy vermeyi düşünmüyor. İlçe halkının Altepe´nin adaylığına karşı en önemli kozu ise, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş.

BAŞKA PARTİ´YE OY VERİRİZ

Rahmetli Hikmet Şahin´in Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde İnegöl´e verdiği hizmetleri unutmayan ilçe halkı, Bursa´ya yine bir İnegöllü ismin Başkanlık etmesini istiyor. İlçe halkı Recep Altepe´nin yeniden aday gösterilmesi halinde ise oyunu en güçlü diğer parti adayına vermeyi planlıyor. Altepe´ye oy vermeyeceğini belirten AK Partili seçmen´in Bursa adayı ise İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na aday olacağını artık gizlemeyen ve kulis çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Aktaş´ın, Recep Altepe karşısında en güçlü isim olacağı tahmin ediliyor.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19