www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Altın Nesil´de Yılsonu Coşkusu

   Altın Nesil´de Yılsonu Coşkusu

Altın Nesil Okulları´nın 1. sınıf öğrencileri, yıl boyunca yaşadıkları güzellikleri okulda düzenlenen bir programda aileleri ile paylaşmanın heyecanını yaşadılar.

Okul Müdürü Serdar Acar´ın açılış konuşması ile başlayan programda Acar´ın ?Dünyanın hiçbir yerinde ağlayan bir çocuk kalmasın, tüm çocuklar gülsün?? sözleri salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

 

Pırıl pırıl kıyafetleri içinde velilerini karşılayan öğrenciler, Müzik Öğretmeni Hakan Akkanatile çalıştıkları birbirinden güzel şarkılarla renkli ve hareketli bir şekilde programa başlangıç yaptı. Sunuculuğunu okulun Drama Eğitmeni Hatice Okur´un yaptığı programda, neşeli şarkılarının ardından orf aletleri ritim gösterisi yapan birinci sınıf öğrencileri, müzik derslerindeki yeteneklerini de sahnede sergilediler.

 

DANSLARLA KÜLTÜR MOZAİĞİ

Koronun ardından yeniden sahnede yerini alan minik öğrenciler, derslerdeki davranışlarını eğlenceli bir canlandırma ile sergilediler. İngilizce Öğretmenleri Rabia Çakır ve Gülnur Ay ile yıl boyunca çalıştıkları İngilizce derslerinde de tüm derslerde olduğu gibine kadar başarılı olduklarını, söyledikleri şarkılarla gösteren 1/A ve 1/B sınıfı öğrencileri, hem danslarıyla göz doldurdular hem de söyledikleri şarkılarla izleyicilere anlamlı mesajlar verdiler.Programın devamında Beden Eğitimi Öğretmeni MihricanGüvenç ile hazırladıkları ve farklı yörelerden halk danslarının yer aldığı gösteri ile eğlencenin doruğa çıktığı programda tüm birinci sınıf öğretmenlerinin ve salonu dolduran velilerinin de en az öğrenciler kadar heyecanlı oldukları gözlerinden okunuyordu.

 

Altın Nesil Okulları birinci sınıf öğrenci ve öğretmenlerinin sunduğu programın sonunda tüm öğrenciler yeniden sahnede yerlerini aldı ve ailelerini selamlayarak gösteriyi sonlandırdı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenleri sahneye davet eden Okul Müdürü Serdar Acar, her bir öğretmene çiçek takdim ederek birinci sınıf öğretmenleri Başak Avcıoğlu ve Kevser Kuru başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilere programdaki emekleri ve enerjileri için teşekkür etti.

 

?İLK DEFTERİM? HEDİYESİ

Öğrencilerin okuma ve yazmaya geçerken kullandıkları ilk defterler öğretmenleri tarafından programın sonunda öğrencilere hediye edildi. Ahlak Bilgisi Öğretmeni Derya Çetin´in hazırladığı ?değerler ağacı? çalışması ise programın tüm öğrenci ve veliler için anlamlı bir sürpriz oldu.

 

Birinci sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Büşra Şen rehberliğinde görsel sanatlar derslerinde yaptıkları birbirinden güzel resimlerin sergilendiği mini resim sergisini gezen veliler öğrencilerinin bu alandaki yeteneklerini ve çalışmalarını da takdir ettiler. Rengârenk kostümleri ile fotoğraf çektiren öğrenciler ve velileri anılarına güzel anlar ekleyerek okuldan ayrıldılar.

 

GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİLER

Öğrencilerin başarılı bir şekilde birinci sınıfı tamamladıklarını belirten Okul Müdürü Serdar Acar, ocak ayında okuma, yazmayı öğrendiklerini ve bundan sonra da eğlenceli etkinliklerle, akademik çalışmalarla ve yetenek dersleri ile bir yılı tamamlayarak artık bir üst sınıfa geçtiklerini vurguladı. Sene sonunda programında önemli bir detayın da olduğunu belirten Serdar Acar, ?Yıllar önce Altın Nesil Okullarından mezun olan bir öğrencimiz şu an aramızda veli olarak bulunuyor ve sahnedeki çocuğunu izliyor, bu da bize ayrı bir güç ve heyecan veriyor? diyerek izleyicilerle duygularını paylaştı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00