www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Anne duasıyla yola çıktı

Anne duasıyla yola çıktı

?Duaların en hayırlısı da üzerimizde en çok hakkı olan annemin duasıdır? diyen Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, seçim çalışmalarına annesinin elini öperek ve duasını alarak başladı.

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, Saadet Partisi Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu ?sevgi ve kardeşlik çayı ?programına katıldı.

Programda konuşan Hasan Eroğlu, İnegöl seçmeninin yarısını kadın nüfusunun oluşturduğunu söyleyerek, 31 Mart yerel seçimlerinin kaderini de kadın seçmenlerin belirleyeceğini belirtti. Bu zorlu seçim maratonunda Saadet Partisi Kadın Kolları´na büyük iş düştüğünü ve kadın kollarının İnegöl´ de gidilmemiş mahalle, ayak basılmadık cadde, kapısı çalınmamış ev bırakmamaları gerektiğini belirtti.

?Hayırlı İşler Yapanlar Hayra Vesile Olurlar?

Sevgi ve kardeşlik çayı programını düzenleyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerini ileten Eroğlu, hayırlı işler yapanların hayra vesile olacağına dikkat çekti. Eroğlu, ?Sevgiyi ve kardeşliği dile getiren parti kadın kolları çalışanlarımız hayır yapıp, hayra vesile olmaktadır. İşte bizler hayra vesile olan bu şuurlu kadınların çocuklarıyız, eşleriyiz, babalarıyız. İnanıyoruz ki, hayra vesile olma aşkı, bizi 1 Nisan sabahı göreve getirecektir ve bizler de İnegöl´ ün geleceği için hayırlara vesile olacağız? dedi.

?´Ailenin temelini ise analarımız, eşlerimiz yani kadınlarımız kurar´´

Eroğlu; ?Şehirler farklı kültürden insanların inşa ettiği büyük ailelerdir. Ailenin temelini ise analarımız, eşlerimiz yani kadınlarımız kurar. İşte bu yüzdendir ki toplumumuzda ?kadın? olgusunun önemi büyüktür. Bizler hem şehirlerimizin geleceğinin inşası için, hem de siz kadınlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için oylarınıza talibiz? dedi.  Eroğlu, Sosyal belediyecilik alanında kadınlar için özel çalışma ve projelerinin olduğunu ve kadınlara en iyi belediyecilik hizmetini sunabilmek için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirtti. Eroğlu, ?Her mahalleye kadınlara yönelik eğitim, kültür, sanat, el becerileri ve bunun gibi alanlarda meslek edindirme kursları açacağız. İnegöl´de örnek bir hanımlar çarşısı projesini hayata geçireceğiz. Kadın ve çocuk ürün kategorisindeki mağazalar, kafeler, kadın ve bebek sağlığıyla ilgili muayenehaneler ve çocuk oyun salonlarının yer alacağı bu konsepte, ayrıca aile sosyal destek hizmetimiz hizmet verecek ve bunların dışında yeni çalışmalarımız da olacak? dedi.

Allah´ın rahmetinin en güzel tecellisinin analık olduğunu belirten Eroğlu, ?Bizim için başarı üzerimizde hakkı olan herkesin hayır duasını almaktır. Duaların en hayırlısı da üzerimizde en çok hakkı olan annemin duasıdır? diyerek salonda bulunan annesinin elini öpüp, hayır dualarını aldı ve programdan ayrıldı.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00