www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ANNE HASRETİ SONA ERDİ

ANNE HASRETİ SONA ERDİ

İnegöl´de ikamet eden Ceylan Ilgar, İnegöl Roman Kültürü Yaşatma Derneği´nin destekleri ile 19 yıldır göremediği annesini buldu.

1 yaşından beri annesi görmeyen İnegöllü Ceylan Ilgar, İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği´nin çalışmaları ile 19 yıldır hasret kaldığı annesine İzmit´te kavuştu.

HEP HAYAL EDİYORDUM

Annesine kavuşmasının ardından konuşan Ceylan Ilgar, ?Ben annemin yıllarca nasıl bir insan olduğunu hayal ediyordum ve sonunda hayallerim gerçekleşti. Ölmeden annemi dünya gözü ile gördüğüm için çok mutlu oldum? dedi.

HASRET DUYUYORDUM

Ceylan Ilgar´a kavuşan annesi Belgin ise, ?Ben kızımı 19 yıldan beri görmedim. Çok hasret duyuyordum kendisine. Sağolsunlar burada bulunan ağabeylerin vesilesi ile çocuğuma kavuştum. Herkesten Allah razı olsun? şeklinde konuştu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

İnegöl´e geldikten sonra açıklamalarda bulunan İnegöl Roman Kültürü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, ?Olaydan haberimiz olunca çok üzüldük. Roman camiası olarak elimizden neler gelebilir diye araştırmaya başladık ve sonunda amacımıza ulaştık. 19 yıldır annesinigörmeyen Ceylan´ı, annesine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadık. İzmit´e vardığımızda açıkçası neler olabileceğini kestirmek mümkün olmadı ama anne ve kızının bir araya gelmesi ile çok duygusal anlar yaşandı?diye konuştu.

AKTAŞ´A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın da kendilerine bu konuda destek verdiğini belirten Lekesizyiğit, ?Alinur Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendileri bizlere her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımcı oldu. İzmit´e gidip gelmemizde yine onun emeği oldu. Roman camiası adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere yardımcı olan İzmit´teki Roman Dernek Başkanı Ertuğrul Sevinç ve Bursa Kamberler Dernek Başkanı Evren Sağdıç´a teşekkür ediyorum" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01