www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Asfalt Sezonu Açıldı

Asfalt Sezonu Açıldı

Yağışlı havaların geride kalmasıyla birlikte asfalt sezonunu açan İnegöl Belediyesi, yoğun geçecek sezonun startını Mesudiye Mahallesinden verdi.

İnegöl Belediyesi, kış aylarının geride kalarak yağışların da sona ermesiyle birlikte asfalt sezonunu açtı. Mesudiye Mahallesinde başlayan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alper Taban, bu alanda yoğun bir sezon olacağını ifade etti.

 

Mesudiye Mahallesi´nde altyapı düzenlemeleri tamamlanan sokaklarında sürdürülen asfalt çalışmalarını Başkan Taban, beraberindeki Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte inceledi.

 

?ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ?

İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Taban, ?Şehrin her noktasına dokunarak İnegöl´ü daha yaşanabilir bir kent haline getirmenin hesaplarını yapıyoruz. Ekiplerimiz şehrin dört bir tarafında çalışmalarına devam ediyor. Küçük dokunuşlar ile büyük farkındalıklar yapmanın uğraşısını veriyoruz. Bugünde Mesudiye Mahallemizde altyapı düzenlemeleri tamamlanan sokaklarında asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek üzere buraya geldik. Yoğun bir asfalt sezonu bizleri bekliyor. Plan ve program dahilinde şehrimizin gerekli yerlerinde asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz. Her şey gönülden bağlı olduğumuz İnegöl için? dedi.

 

1250 TON ASFALT UYGULANDI

Yapılan asfalt uygulamasına ilişkin teknik detaylar da veren Alper Taban; ?Mesudiye Mahallemizin Dutluca, Pazarcık, Yonca ve Sakin sokaklarında toplam 550 metre uzunluğundaki yollarda sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Mesudiye Mahallesinde alt geçidin kapalı olmasından ağır tonajlı araçların geçtiği bu güzergahlarda bu işlemin gerekliliği bir elzemdi. Bu bölgede yapılan çalışmada 850 ton PMT ve 1250 ton sıcak asfalt kullanılmıştır. Gerçekleştirdiğimiz bu asfalt çalışmamızın belediyemize maliyeti ise 350 Bin TL´dir? şeklinde konuştu.

 

?HİZMETLERİ ARTTIRARAK DEVAM EDECEĞİZ?

Hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getiren Taban; ?İnsanımız en güzel hizmeti hak ediyor. Bunları yaparken de İnegöl Belediyesi´nin gücünü kullanmaya çalışıyorsunuz, yeri geliyor Büyükşehir´in gücünü kullanmaya çalışıyorsunuz ve beraberinde merkezi hükümetten gelen kaynakları da bunlara katıp icraatlar oluşturmaya, katma değer oluşturmaya çalışıyorsunuz. İnşallah biz yapmış olduğumuz hizmetleri arttırarak devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerine kulak vereceğiz, onların hissiyat ve düşüncelerini dinleyeceğiz. İnşallah 2019´un Mart´ına kadar olan süreçte eksiklerimizi bir bir tamamlamış olacağız. Beraberinde vatandaşlarımızın diğer istek ve taleplerine de cevap vererek orada yapabileceğimiz her ne varsa yapacağız. Son olarak belediye çalışanlarımıza bu sıcak havaya rağmen gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, burada yapılan çalışmanın şimdiden Mesudiye mahalle sakinlerine hayırlı olsun demek istiyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29