www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Asfaltlama devam ediyor

Asfaltlama devam ediyor

Asfalt çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinde 4 sokağın daha asfalt çalışmasını tamamladı.

İnegöl Belediyesi, kış aylarından önce yapılması planlanan asfalt çalışmalarını tamamlamak hedefiyle çalışmalarını devam ettiriyor. Süleymaniye Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu yerinde inceledi.

 

?ASFALT ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ?

İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Kansu, İnegöl´ün her bir noktasında asfaltsız yol bırakmama adına çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüleceğini ifade etti. Kansu; ?Süleymaniye Mahallemizde bulunan yapılaşmanın yavaş yavaş tamamlandığı sokaklarımızla ilgili halkımızdan alt yapı, tretuvar ve asfalt talepleri gelmekteydi. İnegöl Belediyesi olarak programımıza aldığımız bu 4 sokakta menfez ve tretuvar çalışmalarımızı tamamladık. Bugün ise sıcak asfalt çalışmamızı yaparak bu bölgedeki çalışmalarımızı sonlandıracağız. Çalışmayı sürdürdüğümüz sokaklarımızda yoğun bir iskan durumu söz konusu değil. Ancak hem burada ikamet eden halkımızın mağdur olmaması hem de şehrimizin daha düzenli görünmesi adına özellikle de kış ayları gelmeden, yağışlar başlamadan bu bölgedeki çalışmalarımızı tamamlayarak halkımıza kolaylık sağlamak istedik? açıklamasında bulundu.

 

550 TON SICAK ASFALT UYGULANDI

Yapılan asfalt uygulamasına ilişkin teknik detaylar da veren Adil Kansu; ?Süleymaniye Mahallemizin Taksim, 1. Kahraman, Açan ve Yamaç sokaklarında gerçekleştirdiğimiz çalışmada toplam 450 metre uzunluğundaki yollara sıcak asfalt döküldü. Yapılan bu çalışmada 200 ton PMT ve 550 ton sıcak asfalt kullanılmıştır. Gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamızın belediyemize maliyeti ise 100 Bin TL´dir? şeklinde konuştu.

 

Kansu son olarak; ?Halkımızın huzuru ve refahı için İnegöl Belediyesi olarak 7/24 çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ve tretuvar çalışmalarımız yeni bölgelerde devam edecek. Bugün gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmamızın ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni ederim? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29