www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ayhan TAİF Yönetiminde

Ayhan TAİF Yönetiminde

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu yönetiminde yer aldı.

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 17´nci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu yönetim kurulunda yer aldı.

 

Ali Rıza Ercan başkanlığında oluşan yönetim kurulunda yer alan Özcan Ayhan, ?Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu´nun seçimleri sonuçlandı. Bizi bu göreve davet eden Federasyon Başkanımız Sayın Ali Rıza Ercan´a, Bursa Federasyon üyelerimiz Ziya Turan´a,Mehmet Taslı´ya, Cemil Vardar´a, nöbet değişimi yaptığımız abimiz Hüseyin Şevik´e ve yönetim kurullarımıza teşekkür ederim? dedi.

 

YÖNETİM

Ali Rıza Ercan başkanlığında oluşan yönetim kurulunda Ali İhsan Bostan, Muhittin Kılıç, Yalçın Avcı, Ali Laleseven, Ömer Faruk Öztürk, Kani Demirbilek, Mehmet Karakeçi, Mehmet Ali Yapar, Nuri Maviler, Özcan Ayhan, Murat Nohutçu ve Kerim Dikkol, denetim kurulunda ise İsa Tunç, Kaya Öksüz ve Bülent Gezer isimleri yer aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25