www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞIMIZIN TACI OLACAK

 BAŞIMIZIN TACI OLACAK

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Okur, ?Genel Başkanımız ve Başbakanımız kim olursa olsun hedef aynı olacaktır. Yeni Genel Başkanımız başımızın tacı olacaktır"dedi.

AK Parti İnegöl İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Orhan Okur, 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena´da yapılacak olan 2. Olağanüstü Büyük Kongre için hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Okur, İnegöl İlçe Teşkilatının kongreye tam kadro katılacağını, kongre salonunda İnegöl´ün ve Bursa´nın sesini tüm Türkiye´ye duyuracaklarını ifade etti.

?ARTIK TÜRKİYE´DE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Orhan Okur, "AK Parti milletimizin taleplerinden ve özlemlerinden doğmuş, 15 yıllık siyasi çizgisinde hep milletin sinesinde, milletinin yanında, milletin lisanıyla, milletin üslubuyla siyaset yapan, Türk siyasi hayatında yepyeni bir ufuk açan, eski, kavgacı, despot, bol keseden ev ve anahtar vaat siyasetinin tarihin çöp kutusuna atıldığı gün olan 14 Ağustos 2001 tarihinde hareketle yola çıkan Kurucu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, ?Artık Türkiye´de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak´ diye tüm dünyaya duyurmuş, işte o gün bugün Türkiye´de hiç bir şey eskisi gibi olmamış, Türkiye yeni Türkiye yolunda koşar adımla devam etmiş, ak dava hiç bir zaman zaafa uğramamış, kurucu liderinin istikametini çizdiği 2023 hedefine ulaşmanın gayreti içinde olmuştur.?

BAŞIMIZIN TACI OLACAK

?22 Mayıs´ta 2. Olağanüstü Kongreye gideceğiz. Parti içerisinde yapılan temayüller neticesinde kabinemizin değerli Bakanı Sayın Binali Yıldırım beyin ismi açıklanmıştır. AK Parti ilkeleri olan bir partidir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız kim olursa olsun hedef aynı olacaktır. Yeni Genel Başkanımız başımızın tacı olacak, teşkilatlar olarak bizde yeni Türkiye yolunda elimizden ne geliyorsa katkıda bulunacağız. 14 yıllık iktidarımız döneminde ak kadrolar hep milletin huzurunda, millete hesap verdi, başka hiçbir mercie hesap vermedi.?

ZAVALLILAR?

?Kendi partilerindeki kaosu, istikrarsızlığı, 90 yıllık mazilerinde iki de bir olağanüstü kongre toplamaları görmezden gelip, AK Parti´yi eleştirme cüretini gösteren bazı zavallılar, AK Parti´nin adını kullanarak dünya liderimize laf yetiştirme, onu eleştirme, mazlumların hamisi olan liderimize diktatör diyerek, kendi diktatörlüğünüzü saklama girişimleriniz, paralel çete ile giriştiğiniz işbirliğiniz, boşuna ve beyhude çabalarınız fayda vermeyecek. İsteseniz de istemeseniz de milletin istediği yeni ve güçlü Türkiye, yeni Anayasası ve yeni başkanlık sistemi ile halkın yüzde 52 helal oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde gerçekleşecektir.?

HAYIRLI OLSUN

?22 Mayıs´ta yapılacak olan kongrede Genel Başkanımız olacak olan Bakanımız Sayın Binali Yıldırım beye yeni görevinde ve devralacağı Başbakanlık görevinin ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25