www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BAŞKAN TABAN, 3 KURUMU ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TABAN, 3 KURUMU ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Alper Taban, Çarşamba günü AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve bazı kurumlara ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel´in programı kapsamında düzenlenen kurum ziyaretlerine katıldı. AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan´ın da bulunduğu ziyaretlerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ta ziyaret edildi. Ziyaretlerde kurumların İnegöl´e ilişkin çalışmaları istişare edildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AKTAŞ´A ZİYARET

Milletvekili Gürel, Başkan Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´ın Bursa´da gerçekleştirdiği istişare toplantıları, Büyükşehir Belediyesi ile başladı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile makamında bir araya gelen İnegöl heyeti, Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla İnegöl´de yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

3 KURUM ZİYARET EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından, ziyaretler sırasıyla; Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Bursa PTT Başmüdürlüğü ile devam etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Müdür Vekili Zekeriya Altuntaş makamında ziyaret edilirken, İl Sağlık Müdürlüğü´nde de İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan ile bir araya gelindi. Son ziyaret Bursa PTT Başmüdürü Beytullah Baybunar´a yapıldı. Ziyaretlerde kurumların çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71