www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban´a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

 Başkan Taban´a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alper Taban´a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonucunda yeniden İnegöl Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından gelen tebrikleri makamında kabul ediyor. Ziyaretler kapsamında İnegöl Ziraat Odası, İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği ile Karadeniz Güvenspor kulüp yöneticileri Başkan Taban´ı makamında ziyaret etti.

 

İlk ziyaret İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Başkan Taban´a tebrikleriyle birlikte çiçek takdim eden Çelik ve yönetimi, yeni dönemde başarı dileklerini iletti. Ardından İnegöl Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulunu ağırlayan Başkan Taban´a, Ulusoy ve yönetimi de çiçek takdiminde bulundu. Başkan Taban, son olarak Karadeniz Güvenspor Başkanı İbrahim Oğuzay ve yönetim kurulunu konuk etti.

 

Ziyaretlerde konukların tebriklerinin yanı sıra İnegöl´de yeni döneme ilişkin istişareler ve fikir alışverişleri de yapıldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25