www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başkan Taban´dan sesli kutlama

Başkan Taban´dan sesli kutlama

Belediye Başkanı Alper Taban, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle ilçemizde görev yapan 3000 öğretmenin telefonuna sesli olarak kutlama mesajı gönderdi.

Belediye Başkanı Alper Taban, 24 Kasım Öğretmenler Gününde İnegöl´de görev yapan öğretmenlere sürpriz bir kutlama yaptı. Başkan Taban, 3000 öğretmene sesli mesaj ile kutlama mesajlarını gönderdi.

Toplumumuzun mimarı olan öğretmenlerimize yerel idareciler olarak onların her zaman yanında olduklarını hissettirecek bir sürpriz yapmak isteyen Belediye Başkanı Alper Taban, ilçemizdeki 3000 öğretmene kendi ses kaydıyla ?Büyük fedakârlıklarla bu onurlu hizmeti yerine getiren, fikir ve önerileriyle şehrimize değer katan, siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, sizleri en içten kalbi duygularımla selamlarım? mesajını gönderdi.

ÖĞRETMEN BİR SANATKARDIR

Taban, sesli SMS gönderimi sonrası yaptığı açıklamada; ?Öncelikle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Bizde büyük emekleri olan aziz öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğilip, bu anlamlı ve özel günü en kalbi duygularımla kutlamak istiyorum. Öğretmen; bilgi kaynaklarını öğreten, yönlendiren ve değerlendirme alışkanlığı kazandıran kişidir. Öğretmen bir sanatkardır. Yarının temelini o attığı gibi, kişilik hamuruna da o biçim verir. Bugün öğretmenler gününü kutlarken şunu asla unutmamalıyız; biz ?Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum´ diyen medeniyetin evlatlarıyız. Geçmişi bugüne yansıtacak ve geleceğe yön verecek bir neslin yetişmesi ve kendinden emin, yeniliklere açık, ülkesini, bayrağını ve milletini seven bir neslin yetişmesi için uğraş verdiğinizi biliyoruz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk´ün, ?Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir´ diyerek toplumun imarındaki öğretmenin rolünü belirtmesi de bunun en güzel örneğidir? dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29