www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BASKF YÖNETİM LİSTESİNDE İKİ İNEGÖLLÜ

BASKF YÖNETİM LİSTESİNDE İKİ İNEGÖLLÜ

Salı akşamı Bursa Atatürk spor salonunda yapılan, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde yeniden BASKF Başkanlığına seçilen Osman Kılıç´ın yönetim kurulu listesine İnegöl´den Metin Ungan ve Hasan Yetim seçildiler.

Osman Kılıç başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesinde yer alan Metin Ungan ve Hasan Yetim kısa açıklamada bulundu.

 

Metin Ungan yaptığı açıklamada ?Bugün yapılan seçimler bütün spor camiasına hayırlı olsun. Öncelikle bizlere güvenen, oy veren ve seçimlere katılan herkese teşekkür ediyorum. Bizlere güvenerek listesine alan başkanımız Osman Kılıç´a ayrıca teşekkür ediyorum. Seçimler bitti artık hizmet zamanı başladı. İlk olarak ilçemizde faaliyet gösteren kulüplerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, çözüm yollarını hep beraber arayacağız. ilçemiz de  bulunan amatör spor kulüplerinin başarı için elimden  gelen her şeyi yapacağım? dedi.

 

Hasan Yetim gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz dedi. ? ilçemizde gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları spora teşvik ederek Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlçemizde  amatör sporla ilgili  sporcularımızla  sıkı diyalog kurarak, ilerleyen dönemlerde  genç sporcularımızın önünü açacak hamleler  gerçekleştirmeye çalışacağız? dedi.

 

Son olarak Metin Ungan ve Hasan Yetim yeni başlayan Süper Amatör ve 1.Amatör Kümede mücadele eden bütün takımlarımıza hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum? ifadelerini kullandılar.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19