www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Başsavcıya iade-i ziyaret

Başsavcıya iade-i ziyaret

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç´a iade-i ziyarette bulundular.

Ziyarette konuşan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, ?Tüm halkımızın bayramını kutluyorum. Başsavcımız bizi ziyaret ettiler, biz de kendisine iade-i ziyarete geldik. İnegölspor yönetim kurulu olarak bu ziyaretleri sürdürmeye devam edeceğiz. İnegöl´ün bir ve beraber olması için mesajlar vermeliyiz. Tüm birimlerin bizim arkamızda durması gerekiyor. Başsavcımız da maçlarımızı takip eden bir kardeşimiz. Tekrar aynı zevki, aynı şevki bekliyoruz. Maçlarımızı kaçırmamamızı bekliyoruz, kendisini deplasmanlara da davet ediyoruz. Desteğe çok ihtiyacımız var. İnegölspor olarak bu sene hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Halkımızın da buna inanması gerekiyor. İnişler çıkışlar olacaktır ama en kötü zamanımızda bile ayakta durmamız gerekiyor. Başsavcıma teşekkür ediyorum? dedi.

 

BAŞARI TEMENNİSİ

Ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getirerek konuşmasını sürdüren Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ise, ?Bu yolda elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Maçlara da katılacağız, ihtiyaç duyulduğunda elimizden gelen desteği vermeye de hazırız. Her görev yaptığımız yerde oranın sorunlarıyla ilgili elimizden gelenleri yapıyoruz. İnegöl´ün daha iyi olması için çalışacağız. İnşallah hedeflediğiniz yolda başarıya ulaşırsınız. Akhisar örneğinde olduğu gibi üst liglere çıkarsınız. İnşallah maddi ve manevi bir güçle hak ettiğiniz yere gelirsiniz. İnegöl bu altyapıya sahip. İnsanımız da bu desteği verirse İnegöl hak ettiği yere gelecektir? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87