www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Bayraksız Esnaf Kalmasın

Bayraksız Esnaf Kalmasın

Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından Afrin Operasyonuna destek amaçlı düzenlenen ?Bayraksız Esnaf Kalması? çalışması gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında İnegöl Tarihi Kapalı Çarşı ve çevresinde bulunan esnaflara Türk Bayrağı dağıtı

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı düzenlenen sosyal farkındalık projesine Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Başkanı Mehmet Nuri Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Selim Emre Aydın, Abdülhamit Han Kültür ve Eğitim Ocakları Derneği Genel Başkan Turgay Yazıcı katıldı.

VAKİT BİRLİK VE BERABERLİK VAKTİDİR

İnegöl Tarihi Kapalı Çarşı ve çevresinde bulunan esnaflara bayrak dağıtımının ardından bir konuşma gerçekleştiren Milli Türk Talebe Birliği İnegöl İlçe Başkanı Mehmet Nuri Aydın, ?İnsan büyür beşikte mezarda yatmak için ve kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Zeytin Dalı Harekâtı ismi ile Suriye´nin Afrin kentine bir operasyon başlatılmıştır. İcra edilmekte olan bu operasyondaki amaç ve hedef Türkiye Cumhuriyeti´nin sınır güvenliğini korumak ve devletimizin bekası için bölgedeki terör örgütlerini temizlemektir. Kahraman Türk askerleri operasyonun ilk gününden itibaren sivil hassasiyeti ortaya koymuş ve operasyonun yavaş ilerlemesine aldırış etmeden, hiçbir sivile zarar vermeden kararlı bir şekilde bu mücadeleyi sürdürmektedir. Sivil hassasiyeti gözeterek icra ettiğimiz bu operasyonda elbette ABD ve batılı ülkeler başta olmak üzere terör seviciler bu durumdan rahatsızlık duymuş ve bu durumu çarpıtmaya gayret etmektedirler. Tüm bunlar yaşanırken çeşitli çarpıtmalara, fitne ve münafıklığa karşı kararlılıkla mücadele ederken maalesef gelen şehit haberleri aziz milletimizi derinden sarsmaktadır. Operasyonun ilk gününden beri toplam 31 kahraman askerimizin şahadet şerbeti içtiğini biliyoruz. Yüce Allah´tan aziz şehitlerimize rahmet, yaralanan askerlerimize Allah´tan acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimiz müsterih, milletimiz emin olsun ki, bizim vazgeçecek ne bir ülkemiz ne de teröristlere bırakacak bir toprağımız kayamız taşımız dahi yoktur. Hain ve zalimlerin oyunları, şer odakların kurdukları tuzaklar boşunadır. Türk milleti önce birlik ve beraberlik ile sonra ise azim ve kararlılıkla tüm bu sorunları Allah´ın izni ile atlatacak ve muzaffer olacaktır. Vakit birlik ve beraberlik vaktidir. Vakit yurtta gözü olana, cihanı dar etme vaktidir. Ve vakit Nizam-ı Âlem İlay-ı Kelimatullah davası ile hareket edip âleme Allah´ın nizamını verme, zalimin zulmüne dur diyerek mazlumun yanında olma vaktidir. Bugün başlattığımız bu sosyal farkındalık projesi ise, Türk Milleti´nin özelde İnegöl´den, genelde ise Türkiye´den bayrağını asarak Afrin Operasyonuna destek verdiğini belirtmek ve milli bir şuur uyandırmak amacı ile başlatılmıştır. Bu sosyal farkındalık projesi ile milli ve manevi değerlere sahip çıkacağız. Bu proje Türk Devleti´nin üzerinde ki puslu hava dağılıncaya dek devam edecektir. Ne diyor şair; kurtulur dil, tarih, ahlak ve iman görürler nasılmış, neymiş kahraman. Ve yine Suriye´de yaşayan sivil halk diyor ki, beklenen Türk geldi yine, selam Türk´ün bayrağına. Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın, milletimizi korusun? ifadelerini kullandı.

ANLAMLI PROJE

Daha sonra konuşan Abdülhamit Han Kültür ve Eğitim Ocakları Genel Başkan Turgay Yazıcı, ?Afrin Operasyonuna destek amaçlı yapılan bu anlamlı projeye destek olmak amaçlı bizlerde Abdülhamit Han Kültür ve Eğitim Ocakları olarak katıldık. Bizler de geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanı İsmail Kahraman beyefendi ile bir programda görüşerek İnegöl´deki MTTB´li arkadaşlarımıza selamlarını ilettik. Ülkemizin dört bir yanı düşmanla sarıldığı bu günlerde bu tür projeler milletin ufkunu açacak, milli bilincini yerine getirecektir. Emeği geçenlere teşekkür ederim? dedi.

DESTEKLİYORUZ

AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Bakanı Selim Emre Aydın ise, ?Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu, askerlerimizin moral ve motivasyona ihtiyacının olduğu bugünlerde yapılan program anlamlı ve yerinde. Bizler de AK Parti İlçe Gençlik Kolları teşkilatı olarak bu programa destek vererek katılmak istedik? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00