www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BERBERLER ODASI ÜYELERİNİ GEZİYOR

BERBERLER ODASI ÜYELERİNİ GEZİYOR

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, Başkan Erhan Güven nezaretinde mahalle mahalle üyeleriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Erhan Güven; ?Geçtiğimiz sene uygulamaya başladığımız mahalle toplantılarına bu senede devam ediyoruz. Geçen sene erkek berberleri ile 18 mahallede ayrı ayrı yaptığımız mahalle toplantılarındaüyelerimizle bir araya gelerek her mahallede mahalle temsilcileri belirledik. Bu mahalle temsilcisi arkadaşlarımızla da daha sonra bir araya gelerek uygulanacak ve uygulanmakta olan bazı kararlarımızı kendilerine anlattık. Amacımız bazı konularda ve alınacak kararlarda üyelerimizin fikir ve düşüncelerini alarak ortak bir kararda buluşmaktı. Bu toplantılarımıza üyelerimiz çok güzel katılım göstermişlerdiler. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dolayısı ile geçen sene başladığımız mahalle toplantılarımıza bu sene de devam ediyoruz.Mahallelerimizin yarısını bitirmiş bulunmaktayız. Yine üyelerimiz sağ olsunlar güzel katılım gösteriyorlar. Haftada 2 mahallede akşam kapanış saati olan 22.30´da belirlediğimiz bir mekânda üyelerimizle bir araya gelerek, yapmış ve yapmayı düşündüğümüz faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Yine son çıkan kanunlar hakkında kendilerine bilgi veriyoruz. Ayrıca üyelerimizin sorunlarını dinleyerek çözebileceğimiz konuları çözmeye çalışıyoruz. Üyelerimizle bir araya gelerek sohbet etmek bile aslında güzel oluyor. Birbirimizi daha iyi tanımış kaynaşmış oluyoruz. Biz yönetim ve denetim kurulu olarak bu toplantılardan çok memnun kalıyoruz. Sanırım üyelerimizde memnun kalıyorlardır. Önümüzdeki günlerde bu toplantılarımızı bitirip, bir aksilik çıkmazsa muhtemelen Nisan ayında yapacağımız bir etkinlik ile tüm üyelerimizin katılımını sağlayarak,İnegöl Orman İşletmesinin destekleriyle İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası adına bir hatıra ormanı oluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca bayan kuaförlerimizide unutmuyoruz. Bayan kuaförlerimiz içinde zaman zaman bilgilendirme toplantıları düzenleyerek bir araya geliyoruz. İnşallah bayan kuaförlerimiz içinde önümüzdeki 08 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde bir faaliyetimiz olacak? dedi.

 

ODAYA KAYITLI MESLEK DALLARI ARTTI

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odasına kayıt olan meslek dallarının çoğaldığını belirten Güven, ?Sadece berber ve kuaför üyemiz yok. Nace kodlarının belirlenmesinden sonra odamıza Halı ve Kilim Yıkamacılar, Zırai İlaç Satıcıları, Haşere İlaçlama işyerleri, Gözlükçüler, Hamamlar, Kreş ve Gündüz Bakımevleri, Rehabilitasyon Merkezleri, Özel sağlık Merkezleri, Özel ambulans hizmetleri, Diş Protez Laboratuarları, Arasöz ve Vidanjör Hizmetleri Çamaşırhaneler, Ağda Salonları, Masaj Salonları, Kuru Temizlemeciler, Yaşlı Bakım ve Huzurevleri gibi Hijyen ile alakalı mesleklerde artık bize kayıt oluyorlar. Dolayısı ile bu meslek mensupları da bizim üyemiz olduğu için önümüzdeki günlerde bu üyelerimizle de toplantılarımız olacaktır. Son olarak yaptığımız toplantı ve faaliyetlerde bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. İşlerinde Allah kolaylıklar bol kazançlar nasip etsin. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00