www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Birleştirici olacağız

Birleştirici olacağız

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram, İnegöl´ün eski siyasetçileri ve manevi önderlerinin kabirlerini ziyaret ederek dua etti. Bayram, ?Biz bu şehri bu ülkeyi kardeşlikle hep birlikte yöneteceğiz? dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi Bursa 2. Bölge 2.Sıra Milletvekili adayı Fikret Bayram, İnegöl´ün değerlerinin kabirlerini ziyaret etti ve dostlukların daim olduğu bir seçim dönemi olması için yoğun bir mücadele sergilediklerini söyledi.

 

Saadet Partisi İnegöl teşkilatının önemli isimlerinden ve genç yaşta trafik kazasından hayatını kaybeden Hüseyin Parlar, İnegöl´ün efsane siyasetçilerinden olan dayı lakaplı Nihat Korkmaz, İnegöl´de birçok siyasetçinin hocası olan Eski İnegöl ve Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, İnegöl´ün manevi mimarlarından olan Dr. Emin Acar ve Tariki Uşşaki Mürşidi Kamillerinden Mezarcı Mehmet Uşşaki´nin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

 

VEFAYA DİKKAT ÇEKTİ

İnegöl´ün çok önemli ve çok değerli bir şehir olduğunu belirten Fikret Bayram "Vefa sadece bir semt adı değildir, ziyaretlerini gerçekleştirdiğimiz isimler teşkilatımız içinde, şehrimiz içinde çok önemli isimler. Nihat dayımız İnegöllüler için mücadele etti yaptığı çalışmalar unutulamaz, keza rahmetli Hikmet Şahin hocamız. İnegöl´ün vizyonunu değiştirdi. Döneminde yaptığı kültür park hala şuan İnegöl´ün en çok kullanılan mekânı hatta İnegöllülerin İnegöl içerisinde nefes alacağı neredeyse tek bölge. Yine ebedi âleme gönderdiğimiz ve adını andığımızda herkesin hayırla yâd ettiği birçok isim var. Kazım Uçar amcamız, Sabri Bali abimiz yakın zamanda kaybettiğimiz Sadri Demirtaş abimiz, milli görüş saflarında ömrünü tamamlamış Muzaffer Fidan abimiz, Durmuş Diricanlı, Durmuş Özkaya abilerimiz ilk aklımıza gelen isimler olmakta. Yine buradan geçmiş olsun dileklerimi iletmek istediğim Münür Gültekin abime de acil şifalar diliyorum? dedi.

 

FARKLI İSİMLERLE ÇAY İÇMEYİ ÖNEMSİYORUM

İnsanların dünya üzerinde fani olduğunu belirten ve yaşadıkları süre içerisinde ki yaptığı hizmetlerin önemine vurgu yapan Fikret Bayram;?Ben farklı fikirlerle yol alıp beraber çay içebilmeyi önemsiyorum. Teşkilatımız da aynı hava ve aynı güzellikte yol alıyor. İşte bu aldığımız yolun sonunda, 24 Haziran akşamı seçim sonuçları açıklandığında, karşımıza çıkan tablo ne olursa olsun bizim için mutluluk verecektir. Bu mutluluğu yaşarken de dileğimiz o ki Bursa halkına en iyi en yararlı hizmetler karşımıza çıksın? şeklinde konuştu.

 

BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

Milli ve manevi değerlerimize karşı olmayan her fikre açık olduğunu söyleyen Fikret Bayram, "Kimseyi ayrıştırmayacağız bizimle aynı FİKRİ benimsemiyor diye kimseyi hain gibi söylemlerle küstürmeyeceğiz. Biz bu şehri bu ülkeyi kardeşlikle hep birlikte yöneteceğiz? diye konuştu.

 

ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ

Siyaseti Allah rızası için yaptıklarını belirten Bayram, "Biz yollara Allah rızası için düştük, Allah´ın rızasını kazanmak için mücadele ediyoruz.  Rabbim memleketimize, İnegöl´ümüze ve bize en hayırlı olacak sonuçları ve hizmetleri karşımıza çıkarsın. Sözlerimi Rahmetli Hikmet şahin hocamın her zaman paylaştığı bir mısra ile bitirmek istiyorum. Ben gelmedim kavga için. Benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir. Gönüller yapmaya geldim? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02