www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Biz her zaman beraberiz, biz kardeşiz?

?Biz her zaman beraberiz, biz kardeşiz?

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı içinde yer almayacaklarını ve kendi adaylarını çıkaracaklarını açıklayan Büyük Birlik Partisi İnegöl´de Belediye Başkan Adayını ve Meclis Üyesini basına tanıttı.

Meclis Üyesi Adayı Mehmet Turan, yaptığı açıklamada; ?Belediyemizi yönetecek Başkanımızla birlikte çözümlere destek olmak adına daha çok mesai harcayacağım? dedi.

?Ülkemizin İstikbalini, İstiklalini Ve Geleceğini Ön Plana Alırız?

Büyük Birlik Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Selahattin Çelt, yaptığı açıklamada; ?Partimiz kurulduğundan buyana biz genellikle Ülkemizin istikbalini, istiklalini ve geleceğini ön plana alırız. Bugün baktığımız zaman İnegöl Türkiye´nin 16 ilinden daha büyük nüfusa sahip olduğunu görüyoruz. Konum olarak da büyük ve önemli şehirlerin arasında olması İnegöl´ü daha da değerli kılmaktadır. Balkanlardan ve Kafkaslardan birçok insanın gelerek buraya yerleşmesi buranın değerini gösteriyor. Belediyecilik anlayışlarına baktığımız zaman üzerlerinde en çok durdukları su, elektrik, park veya bahçeleri dizayn etme çabası, biz artık bunları aştık. Bunlar artık tarihte kaldı artık geleceğimize daha iyi bakmak ve gelecek nesilleri ihya etmek amacıyla birçok projelerimiz var bunları inşallah uygulayacağız? ifadelerini kullandı.

?Biz her zaman beraberiz. Biz kardeşiz?

Büyük Birlik Partisi İnegöl Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Turan ise, ?Sözlerime rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu´nun son sözleri ile başlamak istiyorum. ?Biz her zaman beraberiz. Biz kardeşiz. Benim için şu Kürt, bu Türkmen, bu Alevi, bu Sünni, bu Çerkez, bu Boşnak yok benim için. Yaratılmışı severim yaradan da ötürü anlayışıyla insan var karşımda. Onun içinde insanı esas alacağız.´ Birlikte yaşayıp, birlikte çalışacağımız modern bir İnegöl için mücadele edeceğim. Daha huzurlu yaşayabileceğimiz bir İnegöl için çalışacağım. Belediyemizi yönetecek Başkanımızla birlikte çözümlere destek olmak adına daha çok mesai harcayacağım. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak spor faaliyetleri için gerekli her mevkiiler ile görüşeceğim. Kentimizin marka değeri İnegölspor için daha fazla ne yapılabilir düşüncesiyle etkinlikler yapacağım. ?İfadelerini kullandı.

İnegölspor ile ilgili tüm hakları savunacağım

Turan, konuşmasının devamında ise; ?Bir İnegölspor Kongre Üyesi olarak İnegölspor ile ilgili tüm hakları savunacağım. Gençlerimizin eğitim sorunlarıyla yeni etkinliklerle yerinde tespit edip çözümü için ne gerekiyorsa destek olacağım. Ev ekonomisine destek vermek isteyen kadınlarımıza ayırım yapmaksızın projeler bulup hayata geçireceğim. İnegöl´ün bütün mahallelerinin en ücra köşesinde dahi ne sorun varsa tespit edip gerekli çözümleri sağlamak adına mücadele edeceğim. İnegöl´ümüzün tanıtımı adına daha fazla neler yapılabilir neler olabilir araştırıp STK´larımızla beraber hareket edeceğiz. Unutulmaya unutturulmaya çalışılan örf ve adetlerimizi saygı ve sevgi çerçevesinde hayata geçireceğim. İstişarelere önem vereceğim. Trafik sorunlarınızı dinleyip çözümü birlikte bulacağız. Belediyemizde bulunan basın ve halkla ilişkiler birimimizde geliştirilmesi için elimden gelenin fazlasını yapacağım? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00