?BİZİM KONAK? HİZMETE AÇILDI

 ?BİZİM KONAK? HİZMETE AÇILDI

İlhan Korkmaz ve Haydar Cerrah ortaklığında hizmet verecek olan Bizim Konak Izgara ve Yemek Salonudüzenlenen tören ile açıldı.

 

İnegölspor eski Başkanı İlhan Korkmaz ve İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ortaklığında Uludağ Üniversitesi İnegöl yerleşkesi karşısında faaliyete giren Bizim Konak Izgara ve Yemek Salonu´nun açılışı dün saat 14.00´da gerçekleştirildi. Düzenlenen törene; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Kerim Kazanasmaz, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Belediye Başkan Yardımcıları Durmuş Aydın ve Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

120 KİŞİ KAPASİTELİ

Açılış töreninin ardından bazı açıklamalarda bulunan firma işletmecilerinden Haydar Cerrah, ?Eski dostum İlhan Korkmaz kardeşimiz ile beraber Uludağ Üniversitesi İnegöl yerleşkesi karşısında Bizim Konak Izgara ve Yemek Salonu olarak bir işyeri açtık. Burada sulu yemekler, çorbalar ve ızgara çeşitleri olarak İnegöl´ün hizmetinde olacağız. Tüm toplu yemekler, dernek yemeklerini burada gerçekleştirebiliriz. Yaklaşık 120 kişilik bir kapasitemiz var. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. İnegöl´ümüz için hayırlı olsun? dedi.

 

İNEGÖL HALKINI YANIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ

Firmanın bir diğer işletme ortağıİlhan Korkmaz ise, ?Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Sevgili ortağım ve can dostum Haydar Cerrah´ın da dediği gibi üniversitenin karşısında önce tüm İnegöllülere ve üniversite öğrencilerine yönelik güzel bir ızgara ve yemek salonu açtık. Burada öğrenci kardeşlerimiz ağırlıklı olmak üzere hizmet vermeye çalışacağız. İnegöl halkını her zaman yanımızda görmek isteriz. Bu güzel lezzetlerden tatmanızı isteriz. Saygı ve sevgilerimle, hayırlı günler dilerim? ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek açılışa katılım gösterenlere ikramlarda bulunuldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07