www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BOZBEY, BUGÜN İNEGÖL´DE

BOZBEY, BUGÜN İNEGÖL´DE

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey bugün İnegöl´ü ziyaret ediyor. İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ile birlikte İnegöllülerle buluşacak olan Mustafa Bozbey, vatandaşların sorunlarını dinleyecek, çözüm önerilerini paylaşacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı´nın açıklanmasının ardından da ilk ziyaretini İnegöl´e yapan Mustafa Bozbey, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ile birlikte bugün de, İnegöllülerin sorunlarını dinleyecek, çözüm önerilerini paylaşacak.

 

ZİYARET İSHAKPAŞA TÜRBESİ İLE BAŞLAYACAK

İnegöl programına İshakpaşa Türbesi´ni ziyaret ederek başlayacak olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ardından Uzun Sokak´ta esnafı ziyaret edecek. Vatandaşlarla da buluşacak olan Bozbey, İnegöllülere ?Birlikte yönetim? mesajı verecek. Bozbey, İnegöl´ün köylerinde de vatandaşlarla bir araya gelecek. Merkezdeki temaslarının ardından köylere gidecek olan Mustafa Bozbey´in buradaki ilk durağı da Ortaköy olacak. Bozbey daha sonra Muratbey Köyü ve Hayriye Köyü´nde de vatandaşlarla buluşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir´i, Hayriye Köyü´nde coşkulu bir kalabalığın karşılaması bekleniyor.

------------------------------------------------------------

 

Bursa´yı hak ettiği değere kavuşturmak, kentin sorunlarını kentliyle birlikte çözme hedefiyle Bursa´nın adayı olarak yola çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, bugün İnegöl´e geliyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı´nın açıklanmasının ardından da ilk ziyaretini İnegöl´e yapan Mustafa Bozbey, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ile birlikte bugün de, İnegöllülerin sorunlarını dinleyecek, çözüm önerilerini paylaşacak. İnegöl programına İshakpaşa Türbesi´ni ziyaret ederek başlayacak olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ardından Uzun Sokak´ta esnafı ziyaret edecek. Vatandaşlarla da buluşacak olan Bozbey, İnegöllüler´e ?Birlikte yönetim? mesajı verecek. Bozbey, İnegöl´ün köylerinde de vatandaşlarla bir araya gelecek. Merkezdeki temaslarının ardından köylere gidecek olan Mustafa Bozbey´in buradaki ilk durağı da Ortaköy olacak. Bozbey daha sonra Muratbey Köyü ve Hayriye Köyü´nde de vatandaşlarla buluşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir´i, Hayriye Köyü´nde coşkulu bir kalabalığın karşılaması bekleniyor.

-----------------------------------------------------

BOZBEY´İN İNEGÖL MOBİLYASI VURGUSU
İnegöl´e ve İnegöllülere büyük önem verdiğini her fırsatta dile getiren Mustafa Bozbey, İnegöl mobilyasının dünya markası haline gelmesi gerektiğini de her fırsatta dile getiriyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, adaylığının resmen açıklanmasının ardından da ilk ziyaretini İnegöl´e yapmış ve bu ziyaretinde de İnegöl´e dair önemli mesajlar vermişti. Yaptığı açıklamalarda İnegöl´ün sorunlarını iyi bildiğini söyleyen Mustafa Bozbey, İnegöl mobilyasının da uluslararası düzeyde istenilen yerde olmadığına dikkat çekmişti. Bozbey, göreve geldiklerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak hem İnegöl´ün yaşam kalitesini artıracak projelerle İnegöllülerin yüzünün güleceğini hem de İnegöl mobilyasının dünya çapında bir marka haline geleceğini vurgulamıştı.

Mustafa Bozbey, 15. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı´nda da İnegöllü mobilyacıları yalnız bırakmamış, fuarda stant açan tüm İnegöllü mobilyacıları tek tek ziyaret etmişti.

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36