www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BU LAÇKALIK KİMİN ESERİ

BU LAÇKALIK KİMİN ESERİ

MODEF EKSPO Fuarının kurulduğu alanın yakınına kurulan Cuma pazarı mobilyacı esnafını ve vatandaşları isyan ettirdi. Fuar alanına gelen misafirler kurulan pazar nedeniyle araçlarını park edecek yer bulamazken, Vehbi Koç okulu öğrencileri akşam karanlığın

Yurt dışından ve yurt genelinden Modef EKPO Fuarına akın eden misafirler, dün İnegöl Belediyesi´nin fuar merkezinin yakınına kurdurduğu Pazar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadılar.

Trafik yoğunluğu ve park sorunu akşam saatlerinde bölgeye gelen servis araçlarıylay erini tam bir keşmekeşliğe bıraktı.

Akşam saati pazarın kurulduğu bölgede bulunan Vehbi Koç Okulu öğrencilerini almaya gelen servis araçları park edecek alan bulamazken, okul öğrencileri de uzun süre binecekleri servis araçlarını aradılar. Bazı öğrencilerin ise araçlarını bulamadığı öğrenildi.

Gün boyu park sorunu yaşayan mobilyacı esnafı ve akşam saatlerinde bölgeye gelen servis sürücüleri, fuar alanının hemen bitişiğine pazar kurduran yetkilere ateş püskürdü.

Belediye´nin pazaryeri ile ilgili aldığı kararı yanlış bulduklarını ifade eden esnaflar ise, ?İnegöl´ün en önemli ticaretinin döndüğü bir dönemde, mobilyacı esnafına yaşatılan bu laçkalık kimin eseri ise, bir daha aynı hatayı tekrarlamasın diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 



  • BIST 100

    9726,62%-0,89
  • DOLAR

    32,40% 0,15
  • EURO

    34,53% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2453,59% 0,63
  • Ç. ALTIN

    4088,16% -0,22