www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BUCASPOR´DA ERKAN SEVİNCİ

BUCASPOR´DA ERKAN SEVİNCİ

2. Lig Kırmızı Grup´ta Pazar günü deplasmandaİnegölspor´la karşılaşacak Bucaspor´da sakatlığı geçen Erkan Taşkıran´ın takımla çalışmalara başlaması teknik direktör Suat Kaya´nın yüzünü güldürdü.

 

Sol arka adalesindeki zorlanma nedeniyle Sivas Belediyespor ve Kartalspor maçlarında görev alamayan tecrübeli futbolcunun İnegölspor´a karşı forma giyeceği belirtildi.

 

EKSİKLER VAR

Yine sol arka adalesinden sakatlanan Mehmet ile sağ ayak tarak kemiğinde ezilme olan Berkin kritik randevuda forma giyemeyecek. Bucaspor´da kırmızı kart cezası sona eren orta saha Ahmet Tamet de ilk 11´deki yerini alacak.

 

PRİM ARTTIRILDI

Ligde bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan Bucaspor´da yönetim Kartal yenilgisinin ardından futbolculara para cezası vermekten vazgeçti. İnegölspor karşılaşmasına çıkış gözüyle bakan yönetimin bin 500 TL olan deplasmandaki galibiyet primini de artıracağı ifade edildi.

 

MAĞLUBİYETİN FATURASI AĞIR OLUR

Ancak yöneticilerin İnegöl´de alınacak bir yenilgi halinde tüm takıma ağır fatura çıkaracağı açıklandı. Basın Sözcüsü Sait Demir, "Takımımızın kalitesine inanıyoruz. Hak etmediğimiz bir konumdayız. Ancak hem teknik ekibimiz hem de futbolcularımız bizi üst sıralara taşıyacaktır. İnegölspor maçına milat olarak bakıyoruz?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00