www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

BURASI İNEGÖL DEĞİL Mİ?

BURASI İNEGÖL DEĞİL Mİ?

Milyon dolarlık üretimlerin yapıldığı, yerli ve yabancı işadamlarının ziyaret ettiği mobilya sanayi, kış aylarının yaklaştığı şu günlerde çamura büründü. İşadamları da çalışanlarda yazın tozlu, kışın çamurlu yollardan şikayetçi.

 

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi´nde üretim yapan firmalar yıllardır asfaltlanmayan yollar nedeniyle yazın tozla, kışın ise çamurla boğuşuyor.

Onlarca sokaktan biri olan 18. Mobilya Sokak, İnegöl´ün mobilya üretiminde isim yapmış önemli firmaların adresi.

Ancak henüz daha kış ayının başı olmasına rağmen sokaklar su birikinti ve çamura bulanmış durumda.

Çalışanların yürümekte zorlandığı, bisiklet ve motosikletlilerin çamura saplandığı sokağa aracıyla girenler ise bin pişman.

18. Mobilya Sokak üzerinde üretim yapan firma sahipleri, yetkililerin sokaklarını yıllardır neden asfaltlamadığını bilmiyor.

Alt yapının tamam olduğu sokakta yolların neden asfaltlanmadığını merak eden esnaf, ?Biz kışın daha da berbat olan bu yollarda yürüyemiyoruz. Şehir dışından misafir getirdiğimizde ise utanıyoruz. İnsanlar üretim sahasından önce sokakların halini görünce, burası İnegöl´e bağlı değil mi? diye soruyor. Yetkililerden mobilya sanayine hizmet bekliyoruz, lütfen sesimize kulak versinler. Bir kış daha bu çileyi bize yaşatmasınlar?

 

 

 



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00