www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

BUSKİ SELİN YARALARINI SARIYOR

BUSKİ SELİN YARALARINI SARIYOR

Yoğun yağışa bağlı olarak Küçükkumla Vadisi´nde biriken sel sularının Küçükkumla Köyü ve sahilinde meydana getirdiği hasarın yaralarını sarabilmek için BUSKİ Genel Müdürlüğü´ne bağlı ekipler seferber oldu.

 

Su baskınına uğrayan yerlerdeki hasarı yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, yaşanan hadiseye, metrekareye ortalamanın üzerinde düşen yoğun yağış miktarının neden olduğunu vurguladı.

 

TÜM İMKÂNLARLA HAREKETE GEÇİLECEK

BUSKİ Genel Müdür Yardımcıları İsmail Yılmaz, Güngör Gülenç, BUSKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mesut Boz, İşletmeler Dairesi Başkanı Muzaffer Güçlüer, Planlama ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanı Necat Yardımcı, Planlama ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Özlem Barış Şentürk ve Çevre Mühendisi Nuray Yeşil´in de katıldığı inceleme gezisinde, yaraların sarılması noktasında tüm imkânlarıyla harekete geçtiklerini dile getiren BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, dere yatağından taşan teressübatların kaldırılması işlemlerini başlattıklarını ifade etti.

 

Öncelikle, Küçükkumla Deresi´nin ıslahını gerçekleştireceklerini belirten Çetinavcı, ?Bununla birlikte olası su baskınlarının önlenebilmesi adına, Küçükkumla Sahili´nde yağmur suyu hatlarının inşasına da başlayacağız? dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğü ve yol göstericiliğindeki çalışmalarına bütün hızlarıyla devam ettiklerini ifade eden Çetinavcı, altyapı çalışmalarını en modern teknik ve uygulamalar bağlamında gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87