www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Büyükışıklar, `Omuz İstiyor`

Büyükışıklar, `Omuz İstiyor`

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Elektrik Yüksek Mühendisi Abdullah Büyükışıklar, bugün düzenlenecek aday tanıtım törenine tüm ilçe halkını davet etti.

“Aday numaram yirmi bir mecliste odama kapıyı çalmadan gir” sözünü slogan edinen CHP Bursa Milletvekili aday adayı Abdullah Büyükışıklar, Salı akşamı (bugün)saat 19.00’da CHP İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştireceği tanıtım toplantısına tüm vatandaşları davet etti.

 BİR OMUZ DA SEN VER

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Milletvekili aday adayı Abdullah Büyükışıklar, “25 Aralık’ta Türkiye için CHP, CHP için İnegöl, İnegöl için enerji için Abdullah Büyükışıklar diye yola çıktık. Yenişehir’de Tarımsal Sulamayı dertlendik. İznik kimsenin arka bahçesi olmasın, tarih koksun dedik. Gürsu’da örgütümüz dedik. Nilüfer’de gülümsedik. Kestel’de kadın günü olduk türkü söyledik, şiir okuduk. Yıldırım’da kalabalıktık. Osmangazi’de kahvehane kahvehane havai fişeklerle kocamandık. Orhangazi’de zeytinci amcamızın cebinin acısıydık. Keles, Orhaneli, Harmancık ve Büyükorhan’da yörüktük terk edilmiş. Gemlik’te öğretmenlerimize emanet ettik. Mustafakemalpaşa’da altı oktuk hedefte. Karacabey’de samimiydik. Mudanya’da mütarekeydik 25 yıl çalıştık zaferdik. Bursa’da 16 ilçe ve 1200 mahalleyi adım adım gezdik. Güçlü CHP Bursa örgütünü arkamıza aldık. İlçe örgütümüzden başlattığımız aday adaylık sürecinde ilçemiz İnegöl örgütüne adaylığımızı tanıtıp anlatmaya geliyoruz. 24 Mart 2015 Salı günü saat 19.00’da tüm İnegöl halkı ve partililerimiz CHP İnegöl İlçe Başkanlığına davetlidir. İnegöl’ümüzün 7 Haziran’da CHP Milletvekili oldu bile. Bir omuz da sen ver” dedi.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00